Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Μεταγραφική ενίσχυση

Μεταγραφική ενίσχυση

Djordjevic Raduljica Panathinaikos Barcelona

Djordjevic-Raduljica-Panathinaikos-Barcelona

Ο Νίκος Παππάς δεν θα αργήσει να επιστρέψει στη δράση και να δώσει μία ακόμα πολύ ποιοτική λύση στα χέρια του Σάσα Τζόρτζεβιτς για την περιφέρεια του Παναθηναϊκού. Παρόλ’ αυτά, το “τριφύλλι” δεν θα αρκεστεί μόνο στην επιστροφή του Έλληνα γκαρντ, αλλά θα βγει στην αγορά, προκειμένου να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο στην περιφέρεια.

Ο Σέρβος προπονητής χρησιμοποιεί πάντα δύο χειριστές στην πεντάδα του, γι’ αυτό και χρειάζεται ακόμα έναν παίκτη που θα αγωνίζεται στις θέσεις 1-2 και θα δίνει αρκετές ανάσες στον Νικ Καλάθη και τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο πρώτος, δε, αγωνίζεται μέσο όρο 30,33 λεπτά στα πρώτα πέντε παιχνίδια του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, πιέζοντας ακατάπαυστα τον αντίπαλο πλέι μέικερ και αναλαμβάνοντας σχεδόν εξ’ ολοκλήρου την οργάνωση του παιχνιδιού του “τριφυλλιού”. Ένας ακόμα καλός χειριστής της μπάλας, θα του έλυνε τα χέρια και θα τον έκανε ακόμα πιο αποδοτικό.

Όσον αφορά τον αρχηγό του “τριφυλλιού”, αγωνίστηκε μέσο όρο 24.22 λεπτά στον πρώτο γύρο της πρώτης φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκα. Ο “3D” ξεκίνησε τρομερά τη σεζόν, σκοράροντας αρκετά και μοιράζοντας ασίστ με το τσουβάλι, ωστόσο όπως είναι φυσικό, κουράστηκε στη συνέχεια, με την απόδοση του να “πέφτει” αρκετά στα τελευταία παιχνίδια στην Ευρώπη.

Δείτε τις επιδόσεις του Διαμαντίδη:

diamantidis

Χθες (13/11), κυκλοφόρησαν φήμες για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Νέιτ Ουόλτερς της Μπεσίκτας, ο οποίος το καλοκαίρι βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ. Οι “πράσινοι”, πάντως, διαψεύδουν οποιοδήποτε σενάριο σχετικό με τον Αμερικανό γκαρντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…