Κεντρική Διεθνή Με εξαιρετικό Βεζένκοφ η Μπάρτσα

Με εξαιρετικό Βεζένκοφ η Μπάρτσα

vezenkov barca

vezenkov-barca

Στα έξι παιχνίδια επέκτεινε το αήττητο της, στην ισπανική λίγκα, η Μπαρτσελόνα καθώς υπέταξε και την Ομπραντόιρο, με 67-57, στο Παλάου Μπλουαγκράνα. Παρά την παροιμιώδη αστοχία τους από τα 6.75μ. (5/23 ήτοι 22%), οι Καταλανοί υπερίσχυσαν σε όλους τους τομείς και δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα για να κατακτήσουν και αυτό το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Άντε Τόμιτς ήταν επιβλητικός, έχοντας 18 πόντους και 11 ριμπάουντ, με τον Άλεξ Αμπρίνες των 16 πόντων, να τον πλαισιώνει. Ο Στράτος Περπέρογλου, ενώ ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ (που πήρε τη θέση του στη δωδεκάδα) πάτησε παρκέ για 20 λεπτά και πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση με τα “μπλαουγκράνα“, τελειώνοντας το ματς με 9 πόντους (0/2 διπ.-2/4 τρ.-3/4 βολές), 6 ριμπάουντ και 1 ασίστ!

Μαδριλένικο ξέσπασμα
rudy-real madrid-manresa

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξέσπασε, μετά την ήττα της στο Στρασβούργο, και η Μανρέσα ήταν αυτή που πλήρωσε το “μάρμαρο”, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 106-68! Οι Μαδριλένοι ήταν επιβλητικοί σε όλα τα μήκη και πλάτη του παρκέ, σημειώνοντας τουλάχιστον 22 πόντους σε κάθε περίοδο.

Πέντε παίκτες είχαν διψήφια επιθετική συγκομιδή, προεξάρχοντος του Γκουστάβο Αγιόν (18π.-8ρ.) και τον Τζέισι Κάρολ (14π. με 4/7 τρ.-5ρ.) να ακολουθεί. Από τους φιλοξενούμενους, ξεχώρισαν οι Τσέις Σίμον και Ντέγιαν Μούσλι, με 17 και 15 πόντους, αντιστοίχως.

Απτόητη και η Σεβίλη
sevilla-malaga

Η έτερη αήττητη της ACB, Σεβίλη, συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, ρίχνοντας στο “καναβάτσο” και την Ουνικάχα Μάλαγα, με 94-84. Ο Μπόστιαν Νάχμπαρ περνάει… δεύτερη νιότη, όντας ξανά ο κορυφαίος των Σεβιγιάνων, σημειώνοντας 30 πόντους. Ο Τζαμάρ Σμιθ αποτέλεσε το αντίπαλο “δέος”, έχοντας 18 πόντους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…