Κεντρική Basket League Άρης “Με αμυντική προσέγγιση”

“Με αμυντική προσέγγιση”

dimitris priftis

dimitris-priftis

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη, μίλησε ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων”, υπογράμμισε ότι αφήνουν πίσω τον αγώνα με την Τράμπζονσπορ, ενώ χαρακτήρισε “επικίνδυνη” την ομάδα της Καβάλας. Τέλος, σχολίασε και τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστεί ο Άρης στον αυριανό αγώνα (21/11, 17:00).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Αφήνουμε πίσω μας τη νίκη επί της Τράμπζονσπορ και σκεφτόμαστε μόνο την επιστροφή στα επιτυχημένα αποτελέσματα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην Α1 και αυτή είναι η λογική μας κάθε εβδομάδα. Σεβόμαστε την Καβάλα και θα την αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα. Ο αντίπαλος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, βαθμολογικά, κι αυτό τον κάνει πιο επικίνδυνο, ενώ θα παρουσιαστεί με νέο προπονητή, κάτι που τις περισσότερες φορές επηρεάζει θετικά μια ομάδα.

Όλα αυτά μας κάνουν να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον αυριανό αγώνα. Βλέπουμε το ματς με αμυντική προσέγγιση και βασικός στόχος είναι ο έλεγχος των ριμπάουντ και τα λίγα λάθη, ώστε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας“.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη, με τον Άρη να στοχεύει στην 5η του νίκη στη Basket League.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…