Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Μας βοήθησε ο Σοφοκλής”

“Μας βοήθησε ο Σοφοκλής”

soulis markopoulos

soulis markopoulos

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας του Ρεθύμνου στην Κρήτη με 74-63. Ο Σούλης Μαρκόπουλος ήταν ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του, ενώ στάθηκε στην παρουσία του Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στους παίκτες. Ξέραμε ότι είχαμε μία πολύ δύσκολη αποστολή, ενώ προερχόμασταν από ένα δύσκολο και κουραστικό ταξίδι και από αρνητικά αποτελέσματα. Θέλαμε να αντιπαρέλθουμε στην πίεση που θα μας δημιουργούσε η ομάδα του Ρέθυμνο CretanKings. Βλέποντας το ματς του Ρεθύμνου απέναντι στον Παναθηναϊκό προβληματίστηκα.

Είναι μία πολύ καλή ομάδα η οποία αν αποκτήσει ρυθμό μέσα στο παιχνίδι μπορεί να σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα και εμείς θα έπρεπε να “κόψουμε” τον ρυθμό. Πιστεύω ότι αυτό το καταφέραμε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Από κει και πέρα πιστεύω ότι ο Σχορτσανίτης μας βοήθησε αρκετά με τον τρόπο με τον οποίο αλλάξαμε το στυλ παιχνιδιού και παίξαμε μέσα στην ρακέτα. Φυσικά είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα.

Και οι δύο ομάδες κάθε εβδομάδα “παλεύουμε” να βάλουμε καινούρια στοιχεία και αυτό είναι ότι χειρότερο υπάρχει κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Ελπίζω η συνέχεια να είναι ευνοϊκή και να έρθουν τα αποτελέσματα έτσι όπως θέλουμε με την ανάλογη απόδοση. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Ρεθύμνου. Ελπίζω ότι θα πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται”, ήταν τα λόγια του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Ο Νίκολα Μάρκοβιτς πρόσθεσε: “Καταρχήν συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στο προπονητικό τιμ. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Το Ρέθυμνο είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα ειδικά στην έδρα του. Εμείς θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε σήμερα. Κάναμε καλή προσπάθεια και ευτυχώς κερδίσαμε στο τέλος. Εύχομαι τα καλύτερα στην συνέχεια του πρωταθλήματος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …