Κεντρική Basket League Άρης “Κλειδί τα επιθετικά ριμπάουντ”

“Κλειδί τα επιθετικά ριμπάουντ”

Dimitris Priftis Waters Aris

Dimitris Priftis-Waters-Aris

Ο Άρης δεν κατάφερε να πετύχει ακόμα ένα “διπλό” και να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες πρόκρισης, γνωρίζοντας την ήττα από την Μπάνβιτ, για την 5η αγωνιστική του Γιούροκαπ. Οι αμυντικές ολιγωρίες των “κιτρινόμαυρων” και η άσχημη αντιμετώπιση στα “box out” επέτρεψαν στους Τούρκους να μαζέψουν πολλά επιθετικά ριμπάουντ και να ανανεώσουν επιθέσεις, τις οποίες εκμεταλλεύτηκαν, ως επί το πλείστον. Σε αυτό στάθηκε κι ο Δημήτρης Πρίφτης, κατά τη συνέντευξη Τύπου, προσθέτοντας πως ο Άρης επικεντρώνεται, πλέον, στο ματς με τον Κόροιβο (14/11):

“Συγχαρητήρια στη Μπάνβιτ, άξιζε τη νίκη. Εμείς κάναμε καλή αρχή, αλλά δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε αναλόγως. Επιτρέψαμε στους αντιπάλους να πάρουν παρά πολλά επιθετικά ριμπάουντ και να έχουν δεύτερες επιθέσεις. Επίσης, εν συγκρίσει με τους αντιπάλους μας, είχαμε πολύ λιγότερες βολές. Ο όμιλος μας είναι δύσκολος, καθώς οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να νικήσει τις υπόλοιπες.

Τώρα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι και να επικεντρωθούμε στην επόμενη αναμέτρηση, για το ελληνικό πρωτάθλημα”.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Ντομινίκ Ουότερς, επεσήμανε: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Ήταν η πρώτη φορά που παίξαμε σε τέτοια ατμόσφαιρα. Επιτρέψαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ και δεύτερες επιθέσεις, τις οποίες οι αντίπαλοι μας αξιοποίησαν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…