Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Κέρδισε η πιο σωστή ομάδα”

“Κέρδισε η πιο σωστή ομάδα”

skourtopoulos

skourtopoulos

Το Ρέθυμνο δεν τα κατάφερε απέναντι στο Λαύριο, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να χαρακτηρίζει δίκαια τη νίκη της ομάδας του Χρήστου Σερέλη.

Αναλυτικά:
Να δώσω συγχαρητήρια στο Χρήστο Σερέλη, την ομάδα του Λαυρίου και τον κόσμο. Πέτυχαν μια πολύ ωραία νίκη, δίκαια, γιατί για ακόμα μία φορά στα τελευταία λεπτά κέρδισε αυτή που είναι πιο σωστή ομάδα. Για το παιχνίδι τεχνικά δεν θα πούμε πολλά, γιατί νομίζω ότι οι σκληρές άμυνες δεν άφησαν πολλά περιθώρια να δούμε καλό μπάσκετ, αλλά νομίζω στο τέλος το Λαύριο λειτούργησε σαν ομάδα πιο σωστά, πιο ομαδικά, με καλύτερες πάσες, ευστόχησαν στις βολές που έπρεπε και σε κάποια κρίσιμα σουτ, πράγμα που εμείς για ακόμα μία φορά δεν το καταφέραμε και δεν είναι βέβαια τυχαίο αυτό».

Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, αλλά και το μέλλον τους, συμπλήρωσε: “Για ακόμα μία φορά πήραμε διαφορές μέσα στο παιχνίδι δεν μπορούμε να τις στηρίξουμε. Όταν χάνουμε κάποιους παίκτες υπάρχει πολύ μεγάλο κενό στην ομάδα κι αυτό είναι ένας τρόπος που θα διορθωθεί μέσα από τη δουλειά, γιατί η ομάδα τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχει ξεκινήσει να δουλεύει σωστά. Πιστεύω να τα καταφέρουμε να το κάνουμε γρήγορα, για να μη χάσουμε παιχνίδια που θα μας πονέσουν, κι εννοώ τα παιχνίδια μέσα στην έδρα μας και σιγά σιγά να ετοιμαστούμε για κάνουμε κάποια εκτός έδρας νίκη. Δεν είμαστε ίδια ομάδα κι αυτό έχει επιβαρύνει τους παίκτες και τον κόσμο που περιμένει καλά πράγματα από εμάς, αλλά πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να γίνουμε”.

Ο Ευθύμης Τσακαλέρης, μιλώντας εκ μέρους των παικτών, επισήμανε: “Δεν έχουμε ξεκινήσει με νίκες, θέλω να πιστεύω πως από την άλλη Κυριακή θα ξεκινήσουμε τις νίκες. Για το παιχνίδι δεν έχω να πω πάρα πολλά πράγματα, συγχαρητήρια στο Λαύριο. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι νωθρά. Αυτά που είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα τα κάναμε στο τρίτο δεκάλεπτο και πήραμε μια διαφορά 7-9 πόντων, αλλά πάθαμε μπλακ άουτ και χάσαμε εύκολα τη διαφορά. Στα πιο κρίσιμα σημεία το Λαύριο ήταν πιο συγκεντρωμένο και πήρε δίκαια τη νίκη. Πιστεύω πως δεν ήμασταν εμείς επιθετικά σε κάποια σημεία σωστοί, δεν γυρίσαμε την μπάλα με έξτρα πάσα ώστε να απελευθερωθεί παίκτης, ώστε να κάνουμε μια σωστή επίθεση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…