Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Κάρτερ ο αντί – Κορόλεφ

Κάρτερ ο αντί – Κορόλεφ

darius carter rethimno

darius carter-rethimno

Ο Ντάριους Κάρτερ θα αποτελέσει, εν τέλει, τον αντικαταστάτη του Γιάροσλαβ Κορόλεφ, όπως ανακοίνωσε το Ρέθυμνο. Μετά τις περιπτώσεις των Φολ και Σάικς, που δεν προχώρησαν για διαφορετικούς λόγους, η κρητική ομάδα κατέληξε σε αυτή του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή, Ντάριους Κάρτερ έως το τέλος της σεζόν. Παράλληλα, ανακοινώνεται η αποδέσμευση του καλαθοσφαιριστή, Γιάροσλαβ Κορόλεφ. Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings τον ευχαριστεί και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Κάρτερ γεννήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 1992 στο Άκρον του Οχάιο, έχει ύψος 2.02μ. και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ. Η μπασκετική του καριέρα ξεκίνησε από πολύ νωρίς, ενώ τα τελευταία χρόνια (2013-2015) αγωνιζόταν με το κολλέγιο της Wichita. Την περσινή σεζόν (2014/15) σε 35 αγώνες είχε 11.4 πόντους (52%διπ., 57%τριπ.), 5.4 ριμπάουντ, 0.7 κοψίματα και 0.4 ασίστ σε 21.4 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Το καλοκαίρι πέρασε στην άλλη μεριά του Ατλαντικού για λογαριασμό της Vita Tbilisi (VTB Λίγκα). Εκεί πρόλαβε να αγωνιστεί σε 7 αγώνες, έχοντας 16.7 πόντους (43%διπ., 65%β.), 7.3 ριμπάουντ και 0.9 κοψίματα σε 31.7 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο. Την καλύτερη του εμφάνιση την πραγματοποίησε πριν μία εβδομάδα απέναντι στην Ούνικς Καζάν όπου σημείωσε 23 πόντους, με 6 ριμπάουντ και 1 κόψιμο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…