Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Κάναμε ό,τι έπρεπε”

“Κάναμε ό,τι έπρεπε”

bartzokas lokomotiv kuban

bartzokas-lokomotiv kuban

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα έφυγε με το “διπλό” στς βαλίτσες της από το ΟΑΚΑ και έκανε καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή της στο Top 16.

Ο Έλληνας τεχνικός στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού αναφέρθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα του,αλλά και στην εξαιρετική εμφάνιση του Ντιλέινι.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για μας. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό εξασφαλίζει την πρόκριση μας στο Top16. Tη χαρήκαμε, γιατί όπως όλοι ξέρουμε δεν είναι εύκολο να κερδίζεις πάντα εδώ.

Ο Παναθηναϊκός μας πίεσε πολύ με την άμυνα ζώνης, κάναμε οχτώ λάθη στο δεύτερο ημίχρονο και μόνο δύο στο πρώτο. Πήγαμε στα αποδυτήρια με δέκα λάθη. Δείξαμε ανέτοιμοι. Στο τρίτο δεκάλεπτο βασιστήκαμε στον Μάλκολμ.

Έπαιξε πολύ καλά και νομίζω ότι αρέσει και στον κόσμο να βλέπει έναν παίκτη να βάζει σε ένα δεκάλεπτο 20 πόντους. Κάναμε οτι έπρεπε να κάνουμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε κάνει ήδη τρείς εκτός έδρας νίκες και από τα 4 παιχνίδια που απομένουν τα 3 είναι στην έδρα μας. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και να χαρούμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…