Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ήττα στις λεπτομέρειες”

“Ήττα στις λεπτομέρειες”

soulis markopoulos

soulis markopoulos

Απογοητευμένος από την ήττα από τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν άξιζε τη νίκη, όμως ορισμένες λεπτομέρειες έκριναν το αποτέλεσμα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα πολλά ταξίδια των επόμενων ημερών και τέλος σχολίασε τον τρόπο που αντιμετώπισαν την άμυνα των ερυθρολεύκων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη αν και δεν την άξιζε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι εκεί που έφτασε όμως δεν τα καταφέραμε. Ξέραμε ότι παίζαμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Εμείς καταφέραμε να βγάλουμε εκτός ρυθμού τον Ολυμπιακό. Χάθηκε στις λεπτομέρειες ο αγώνας, μια βολή που χάσαμε και μια άμυνα που δε βγάλαμε. Έτσι είναι το μπάσκετ“.

Για το 70% στα δίποντα του Ολυμπιακού: “Όταν το παιχνίδι το χάσαμε στα 6” ψάχνεις να βρεις πολλά πράγματα. Ξέραμε ότι είναι δυνατός κάτω από την ρακέτα, ενώ εμείς έχουμε θέματα“.

Για την άμυνα στον Χάκετ στο τέλος: “Ήταν μία φάση, τι να εξηγήσεις…

Για το τι κρατάει: “Το αρνητικό αποτέλεσμα είναι πάντα αρνητικό. Είναι μεγάλο πρόβλημα“.

Για τα συνεχόμενα ταξίδια: “Είναι δύσκολο και δεν έχουμε πολλούς παίκτες“.

Για τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη: “Είναι ένας καλός παίκτης που ελπίζουμε να μας βοηθήσει“.

Για το αν αυτός ο αγώνας μπορεί να αποτελέσε restart για την ομάδα: “Θα δείξει. Αν ερχόταν μία νίκη όλα θα ήταν αλλιώς“.

Για τα θετικά που κρατάει: “Κοιτάξτε, ανάλογα με τον αντίπαλο κάνεις ορισμένα πράγματα για να κερδίσεις. Παίζαμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες άμυνες στην Ευρώπη και αυτό έπρεπε να αντιμετωπίσουμε. Σπάσαμε την πρώτη γραμμή άμυνας, όμως δεν τα καταφέραμε“.

Τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου, εκπροσώπησε ο Κώστας Κακαρούδης, ο οποίος δήλωσε: “Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι για τον κόσμο. Παίζαμε με μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, όμως δουλέψαμε πολύ πάνω στα στοιχεία του Ολυμπιακού. Δυστυχώς χάσαμε. Πονάει πολύ αυτή η ήττα από το συγκεκριμένο αντίπαλο, έτσι όπως ήρθε, όμως κρατάμε τα θετικά στοιχεία“.

Για το τι συνέβη στο τέταρτο δεκάλεπτο όταν κόλλησε η ομάδα: “Δε μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Ο Ολυμπιακός άλλαξε την άμυνα στα πικ εν ρολ και με ένα σερί μας έφτασε“.

Για το αν υπάρχουν τα ψυχικά αποθέματα για τη συνέχεια, μετά από τέτοια ήττα: “Εννοείται, για αυτό είμαστε εδώ. Πρέπει να διαχειριζόμαστε τα αποτελέσματα και να κοιτούμε την επόμενη μέρα“.

Για την προσωπική του εμφάνιση: “Από τη στιγμή που χάσαμε δεν έχει ιδαίτερο ρόλο το ποιος έπαιξε καλά“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …