Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ήταν ένα επίπεδο πάνω”

“Ήταν ένα επίπεδο πάνω”

soulis markopoulos

soulis markopoulos

Λογικό χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι η Ζενίτ είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου, ενώ παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο αγώνας χάθηκε στα σουτ και στην ταχύτητα. Ακόμα, σχολίασε ότι οι Ρώσοι ήταν τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω, ενώ τέλος δήλωσε ότι θα παλέψουν σε όλα τα παιχνίδια για την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι η καλύτερη ομάδα στον όμιλό μας και όχι τυχαία. Όταν βρεθεί στη μέρα της και κάνει το παιχνίδι της, μπορεί να πετύχει το οτιδήποτε. Ξεκινήσαμε καλά, ήμασταν δυνατοί στην άμυνα, αλλά από τη στιγμή που δημιουργήθηκαν οι δύο πόλοι των Τίμα και Τούλσον, τα πράγματα δυσκολεύτηκαν. Είναι καλοί χειριστές της μπάλας. Ένα άλλο στοιχείο ήταν το γεγονός, ότι στα σκριν φεύγαν οι ψηλοί και χάναμε τα ριμπάουντ. Ανέτρεψαν τη διαφορά και τα πράγματα έγιναν εύκολα για αυτούς“.

Για το πρόβλημα δυνάμεων: “Όταν παίζεις με μία τόσο γρήγορη ομάδα, όσο περνάει η διάρκεια, μεγαλώνει η δυσκολία. Ήταν ένα μπορεί και δύο επίπεδα πάνω από μας. Ας μην κρυβόμαστε. Στα σουτ, στην ταχύτητα σε όλα. Βλέπουμε τη διαφορά επιπέδου“.

Για το αν αδίκησε τον εαυτό του ο ΠΑΟΚ: “Η Σζολνόκι δεν είναι τυχαία ομάδα. Αν την αφήσεις να παίξει, μπορεί να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. Όλα τα αποτελέσματα είναι πιαθανά. Αν εξαιρέσεις την ομάδα της Ζενίτ, που μπορεί να κερδίσει σε όλες τις έδρες, όλα τα άλλα είναι ανοικτά“.

Για το αν πρέπει να κοιτάξει το πρωτάθλημα: “Ο ΠΑΟΚ δε μπροεί να πει ότι δεν κοιτάει κάτι. Θα διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει“.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Μιλένκο Τέπιτς, ο οποίος δήλωσε: “Το παιχνίδι δεν ήταν καλό για εμάς. Η Ζενίτ ίσως να είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Ξεκινήσαμε καλά, όμως δεν ανταποκριθήκαμε όπως θα έπρεπε. Το βασικό είναι ότι δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε στα ριμπάουντ, ενώ παράλληλα δεχθήκαμε και δύσκολα καλάθια“.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ “κολλάει” στο 33′-35′: “Δεν βλέπω στατιστικά, αλλά όντως έχουμε κενά διαστήματα. Σήμερα ήταν το δεύτερο δεκάλεπτο. Χάνουμε τη συγκέντρωσή μας. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε.
Για την πρόκριση: Όχι, έχουμε ακόμα μαθηματικές ελπίδες. Είναι δύσκολο, όμως, όλα είναι πιθανά. Υπάρχουν τρία παιχνίδια, έχουμε πιθανότητες και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος
“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…