Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Είναι στο DNA μας…”

“Είναι στο DNA μας…”

papapetrou soko trikala olympiakos

papapetrou-soko-trikala-olympiakos

Το μαχητικό πνεύμα και την άρνηση της ήττα που καταθέτει ο Ολυμπιακός, στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Μέσω του νέου του μπλογκ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο διεθνής φόργουορντ υπογράμμισε πως οι “ερυθρόλευκοι” παλεύουν πάντα μέχρι τέλους, ανεξαρτήτως απουσιών καθώς δεν ψάχνονται για δικαιολογίες.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Φίλες και φίλοι μου γεια σας!

Για ακόμη μια αγωνιστική έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε. Ο καιρός περνάει και μπορούμε να βγάλουμε τα πρώτα συμπεράσματα για τη δυναμικότητα της ομάδας μας. Το μόνο που μπορώ αυτή τη στιγμή να πω με σιγουριά είναι πως δεν θα τα παρατάμε ποτέ. Ό,τι και εάν συμβαίνει μέσα σε ένα παιχνίδι, όσες απουσίες και εάν έχουμε, όσες ατυχίες και εάν συναντήσουμε, εμείς θα παλεύουμε ως το τέλος. Αυτό βρίσκεται στο DNA της ομάδας μας, κάτι που γνωρίζουμε καλά οι παλαιότεροι και μαθαίνουν τώρα και οι νέοι παίκτες.

Στη διάρκεια της εβδομάδας δεν ήταν λίγες οι φορές που δεν μπορούσαμε ούτε διπλό να παίξουμε. Μετά τον Πάτρικ, η ατυχία χτύπησε την πόρτα και του Μπίλι και του Γιώργου και του Ματ, αλλά και του Νίκολα. Έτσι, όλο αυτό, είχε ως αποτέλεσμα να αντιμετωπίσουμε την Λαμποράλ Κούτσα με 11 άτομα. Αλλά όπως είδατε τα δώσαμε όλα και αυτό θα κάνουμε πάντα. Είτε έχουμε απουσίες, είτε όχι. Είτε είμαστε μπροστά με 20 πόντους σε ένα ματς, είτε είμαστε πίσω με 20, δεν θα τα παρατάμε ποτέ. Γιατί βρισκόμαστε στον Ολυμπιακό και θα πρέπει πάντα να δίνουμε το 100% των δυνάμεων μας. Αυτό θέλει ο κόουτς από εμάς, να είμαστε όλοι και πάντα έτοιμοι.

Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Καβάλα. Οι αντίπαλοι μας πρόσφατα άλλαξαν προπονητή και παρουσίασαν καλύτερη εικόνα απέναντι στον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική. Πλέον, είναι περισσότερο καιρό μαζί και θεωρώ πως η εικόνα τους θα είναι ακόμη πιο βελτιωμένη. Θα πρέπει λοιπόν να αντιμετωπίσουμε το ματς με τη δέουσα σοβαρότητα και να μην δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα στους αντιπάλους μας να πιστέψουν ότι μπορούν να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Για εμάς, όπως σε κάθε ματς, όλα αρχίζουν από την άμυνα. Αυτό θα πρέπει να κάνουμε και κόντρα στην Καβάλα. Να βρούμε ρυθμό στην επίθεση μέσω της άμυνας μας. Δυστυχώς ο Μπίλης και ο Γιώργος δεν θα είναι ούτε τώρα μαζί μας, οπότε αν πριν έπρεπε να δώσουμε το 100%, τώρα θα πρέπει να δώσουμε το 120% των δυνάμεων μας ο καθένας από εμάς για να καλύψουμε και το δικό τους κενό.

Να είστε καλά,

Ιωάννης“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…