Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Είμαστε Ολυμπιακός και πάμε για τη νίκη”

“Είμαστε Ολυμπιακός και πάμε για τη νίκη”

Giannis Sfairopoulos2

Giannis Sfairopoulos2

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί δίχως τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη απέναντι στην Τσεντεβίτα, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως δεν ταξιδεύει στην Κροατία με μοναδικό στόχο τη νίκη. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Βαγγέλης Μάντζαρης έθεσαν τον στόχο των Πειραιωτών, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Ζάγκρεμπ.

“Η Τσεντεβίτα έχει παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο από ό,τι στην αρχή. Έχει έξι σερί νίκες, τρεις στην Ευρωλίγκα και τρεις στην Αδριατική, έχει καλό μομέντουμ, έχει ρυθμό, έχει ένα σύνολο 9-10 παικτών που παίζουν καλά μεταξύ τους. Έχουν μικρό ροτέισιον, έχουν τους ρόλους τους και έχουν βρει ρυθμό. Δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματα που έχουν φέρει το τελευταίο διάστημα. Η Τσεντεβίτα είναι σκληροτράχηλη ομάδα και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Δεν ξέρω πόσο θα λείψουν οι απόντες, οι τραυματισμοί του Σπανούλη και του Πρίντεζη δεν είναι σοβαροί, αλλά είναι ικανοί να τους κρατήσουν έξω για κάποιο διάστημα. Όπως έχω πει ξανά, έχουμε πολύ καλό ρόστερ, γεμάτο ρόστερ και παίκτες ικανούς να ανταπεξέλθουν σε κάθε δυσκολία. Οι παίκτες είναι όλοι έτοιμοι και αυτοί που θα ταξιδέψουν είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Έχουμε μια δύσκολη αποστολή μπροστά μας και θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στη νίκη”, δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης πρόσθεσε: “Σίγουρα θα είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό του πρώτου γύρου. Η Τσεντεβίτα προέρχεται από καλό σερί τελευταία. Ο Πάτρικ δυστυχώς θα μείνει καιρό εκτός, τον νιώθω μιας και εγώ είχα έναν τέτοιο τραυματισμό. Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση και να είναι γρήγορα κοντά μας. Εκτός είναι και ο Βασίλης με τον Γιώργο.

Όσες, όμως, απουσίες και να έχουμε, είμαστε Ολυμπιακός και πάμε για τη νίκη. Όπως πάντα λειτουργούμε ως οικογένεια, λειτουργούμε ο ένας για τον άλλον και αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα. Πρέπει όλοι να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να καλύψουμε και τα κενά των απουσιών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …