Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Είμαστε ετοιμοπόλεμοι”

“Είμαστε ετοιμοπόλεμοι”

larentzakis kallinikidis kolossos arkadikos

larentzakis-kallinikidis-kolossos-arkadikos

Ο Κολοσσός υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (21/11, 17:00) το Λαύριο για την αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ανανέωσε το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και ανέφερε, πως όλη η ομάδα είναι ετοιμοπόλεμη να υποδεχθεί το Λαύριο στο “Βενετόκλειο“, ενώ πήρε και όλη την ευθύνη για την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Γεια και χαρά σε όλους!

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο ήταν πολύ δύσκολο για εμάς μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, καθώς μας πόνεσε αρκετά. Ειδικά ο τρόπος που αυτή η ήττα ήρθε. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη μέσα στην Θεσσαλονίκη, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε… Για να είμαι ειλικρινής έφταιξα και εγώ γιατί ήμουν αρκετά άστοχος στο τέλος!

Όμως, αυτό το ματς πέρασε πια και από Δευτέρα επικεντρωθήκαμε στο παιχνίδι με το Λαύριο που είναι μία δύσκολη και επικίνδυνη ομάδα. Δουλέψαμε αρκετά και όσο πρέπει για να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι μόνο η νίκη. Ευτυχώς για άλλη μία φορά, η εβδομάδα κύλησε πολύ καλά για εμάς και χωρίς τραυματισμούς, άρα θα είμαστε όλοι ετοιμοπόλεμοι για το Σάββατο. Μάλιστα, θα την έλεγα και πολύ καλοκαιρινή, καθώς εδώ στη Ρόδο ο καιρός ήταν πολύ καλός με αρκετό ήλιο.

Όπως είπα και πιο πάνω είμαστε έτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπου αν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε, δείχνοντας το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο, τότε μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη, μπροστά στον κόσμο μας που τον καλούμε για άλλη μία φορά να έρθει και να γεμίσει το Βενετόκλειο.

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα,

Γιαννούλης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…