Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Η… ματσάρα”

“Η… ματσάρα”

Rethimno Apollon Patras Giannopoulos

Rethimno-Apollon Patras-Giannopoulos

Πανέτοιμος για ένα σπουδαίο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Χάρης Γιαννόπουλος στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ. Ο άσσος του Ρεθύμνου, χαρακτήρισε το αυριανό (07/11, 17:00) παιχνίδι “ματσάρα“, ενώ αναφέρθηκε και στον αγώνα του Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες. Παράλληλα, έστειλε το μήνυμα για ένα νικηφόρο σερί και τέλος πρότεινε το… τραγούδι της εβδομάδας, το “Immigran Song” των Led Zeppelin.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
Το αυριανό παιχνίδι θα είναι ένα από τα πιο δυνατά της χρονιάς. Ο ΠΑΟΚ πρόσθεσε τον Σοφοκλή κι εμείς φέραμε δυο ψηλούς για να αντικαταστήσουν τον τραυματία «Κάμπε» (που αν και μπαίνει για χειρουργείο την επομένη εβδομάδα κάποιοι νόμιζαν ότι κάρφωνε στον Καββαδά στο παιχνίδι με τον Αρκαδικό) και τον Ντέρεκ, ο οποίος δυστυχώς δεν προσαρμόστηκε. Έχουμε περίπου τους ίδιους στόχους σαν ομάδες, ενώ από ότι γνωρίζω και από την εμπειρία μου στο παιχνίδι Κυπέλλου, παραδοσιακά τα ματς Ρέθυμνο Cretan Kings – ΠΑΟΚ είναι ντέρμπι. Στο Κύπελλο υπήρξαν ανατροπές στο σκορ, πολύ ξύλο κι ένα φινάλε που κρίθηκε σε δύο αποφάσεις σε άμυνα κι επίθεση. Αποφάσεις παικτών πάντα, όχι φυσικά διαιτητών.

Το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι σημαντικό από πολλές πλευρές. Είναι μια ευκαιρία να διορθώσουμε το κακό αποτέλεσμα της Τρίπολης και να κάνουμε μία νέα αρχή, αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση. Μια νίκη η οποία θα μας φέρει δυο παιχνίδια μπροστά από τον ΠΑΟΚ και ψυχολογική ώθηση που θα μας επιτρέψει να κάνουμε ένα δυνατό σερί στην συνέχεια του πρωταθλήματος! Από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα τα δώσουμε όλα για να πανηγυρίσουμε το 2ο μας δίποντο στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ελπίζουμε ότι ο κόσμος μας θα δώσει βροντερό παρών για να μας βοηθήσει στην προσπάθεια μας.

Νίκη αύριο σε έναν από τους τελικούς του φετινού πρωταθλήματος σε ένα γεμάτο γήπεδο! Αυτό χρειάζεται η ομάδα… την φωνή και την στήριξη όλων“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…