Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Η ΕΟΚ υποχρεώνεται να πληρώσει

Η ΕΟΚ υποχρεώνεται να πληρώσει

Η ΕΟΚ υποχρεώνεται να πληρώσει-Γιώργος Κογκαλίδης

georgalis

Η ιστορία του Γιάννη Γεωργαλλή έχει πολλαπλή ανάγνωση. Ο έμπειρος παίκτης είχε τραυματιστεί, όντας στην Εθνική ομάδα, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τα χρήματα του συμβολαίου από τον Πανελλήνιο. Βλέπετε, δεν αντιλαμβάνονται και οι σύλλογοι το χρέος προς την Εθνική ομάδα (να η πρώτη ανάγνωση)…

Ο Γεωργαλλής ζήτησε από την Ελληνική Ομοσπονδία να καλύψει τα χρήματα που έχασε, όντας στις… υπηρεσίες της, αλλά από την ΕΟΚ αρνήθηκαν και του έκλεισαν την πόρτα στα μούτρα. Ούτε η ΕΟΚ αντιλαμβάνεται το δικό της χρέος προς την Εθνική ομάδα (να η δεύτερη ανάγνωση).

Ο παίκτης, από τη στιγμή που δεν καλύπτονταν από καμία άλλη ασφαλιστική δικλείδα (να η τρίτη ανάγνωση), προσέφυγε στη δικαιοσύνη, ζητώντας το αυτονόητο: να μην πληρώσει αυτός την απόφασή του να υπηρετήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Κι η δικαιοσύνη αποφάνθηκε πως είχε δίκιο, υποχρεώνοντας την ΕΟΚ να του καταβάλλει τα χρήματα, τα οποία είχε συμφωνήσει με τον Πανελλήνιο.

Πριν εκδικαστεί η υπόθεση, η πλευρά του παίκτη είχε προτείνει στην ΕΟΚ συμβιβασμό, απαιτώντας το 60% των χρημάτων, αλλά η Ελληνική Ομοσπονδία κράτησε “σκληρή στάση“.
Αποτέλεσμα; Τώρα καλείται να πληρώσει το αρχικό ποσό, επιβαρυμένο με τους τόκους. Σε σχέση με το αίτημα για συμβιβασμό, τώρα υποχρεούται να πληρώσει κάτι παραπάνω από τα διπλάσια!

Έχει το δικαίωμα της έφεσης, αλλά είναι δεδομένο ότι το μόνο που θα πετύχει είναι να τριπλασιαστεί το ποσό, καθυστερώντας την πληρωμή του. Βεβαίως, δεν ενοχλεί ιδιαίτερα τους διοικούντες την Ομοσπονδία, αφού τα χρήματα που θα υποχρεωθούν εντέλει να καταβάλλουν δεν θα βγουν από την τσέπη τους, αλλά από τη δική μας τσέπη, μέσω της κρατικής επιχορήγησης.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού έχει άποψη; Αν όχι, ας ρωτήσει τον διευθυντή του γραφείου του. Στον Πανελλήνιο ήταν, όταν έκλεισαν την πόρτα στα μούτρα του Γιάννη Γεωργαλλή. Βεβαίως, ούτε ο Σταύρος Κοντονής, ούτε ο διευθυντής του, ούτε η ΕΟΚπονάνε” για τον παίκτη, ή για τα λεφτά που (καλώς) θα πάρει, αφού είπαμε: Εμείς πληρώνουμε

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…