Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Η Ελβετία είναι άγνωστη ομάδα”

“Η Ελβετία είναι άγνωστη ομάδα”

Kostas Keramidas

Kostas Keramidas

Στο κλειστό της Κανήθου προπονήθηκε η Εθνική Γυναικών, ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την Ελβετία για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2017.

Το “παρών” έδωσε και ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης, ο οποίος ευχήθηκε και πάλι καλή επιτυχία στην Εθνική Ελλάδας. “Με ιδιαίτερη χαρά έχουμε υποδεχθεί την Εθνική Γυναικών. Από την επιτυχία του Σαββάτου (21/11) θα εξαρτηθεί και ο αγώνας του Φεβρουαρίου. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και το γήπεδο να είναι γεμάτο”.

Ο Κώστας Κεραμιδάς, που έχει όλες τις παίκτριες στη διάθεσή του, μίλησε στο Σταρ Κεντρικής Ελλάδας: “Θα θέλαμε όσο γίνεται περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Οι αγώνες έχουν βαθμό δυσκολίας, καθώς δεν έχουμε χρόνο για προετοιμασία. Κάναμε μόνο μία εβδομάδα προπόνηση. Δεν έχει τόσο σημασία ο αντίπαλος, αλλά σε τι κατάσταση θα βρεθούμε εμείς την ημέρα του αγώνα. Η Ελβετία είναι άγνωστη ομάδα”.

Η Εβίνα Μάλτση, μιλώντας από την πλευρά των παικτριών, σχολίασε: “Κάνουμε νέο ξεκίνημα με ένα καινούριο στόχο. Ευελπιστούμε να έρθουν όσο γίνεται περισσότεροι φίλαθλοι και να μας στηρίξουν. Και εμείς θέλουμε να τους το ανταποδώσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Δηλώσεις έκανε και η Στέλλα Καλτσίδου: “Έχουμε μια δύσκολη αποστολή το Σάββατο (21/11), αλλά το γεγονός ότι παίζουμε εδώ στη Χαλκίδα είναι θετικό. Περιμένω ο κόσμος να γεμίσει αυτό το ωραίο γήπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…