Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Η ανάλυση της Άβτοντορ

Η ανάλυση της Άβτοντορ

mpoutskos markopoulos

mpoutskos-markopoulos

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο (04/11) την Άβτοντορ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Eurocup εκτός έδρας και ο Παντελής Μπούτσκος, ανέλυσε την ρωσική ομάδα στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Ο βοηθος του Σούλη Μαρκόπουλου, εστίασε στους 4 Αμερικανούς παίκτες, καθώς και στην εξαιρετική επιθετική λειτουργία της Άβτοντορ. Ακόμα, σχολίασε τον θηριώδη σέντερ της Άβτοντορ, Ζάμπελιν και τέλος αναφέρθηκε στο πως ο “Δικέφαλος του Βορρά” θα προσπαθήσει να πάρει το “διπλό“.

Αναλυτικά:
Επόμενος αντίπαλος μας η Avtodor σε μια από τις πιο δύσκολες εκτός έδρας δοκιμασίες για την πρώτη φάση του Eurocup. Πρόκειται για μια ομάδα με πολύ ικανούς σουτέρ, που δίνει δαιμονιώδη ρυθμό στο παιχνίδι. Έχει μέσο όρο τους 95 πόντους στην επίθεση της, με 4 αθλητικούς Αμερικανούς να καταθέτουν πολύ ενέργεια και στις δύο άκρες του παρκέ.

Στην περιφέρεια δεσπόζουν οι Αrmstead και Chappell που δίνουν τον τόνο στο transition, ενώ σημείο αναφοράς αποτελεί το παιχνίδι του Brooks, ενός κυρίαρχου παίκτη της ευρωλίγκα τα τελευταία χρόνια που μετακινήθηκε από τη θέση 4 στη θέση 3 και παράγει μεγάλο μέρος της επιθετικής λειτουργίας της ομάδας, πλέον και από τις δύο θέσεις των φόργουορντ.

Mέσα στη ρακέτα ξεχωρίζει ο Zabelin (2.15cm) που δίνει μέγεθος και ο Peterson που δημιουργεί από το low post αλλά διαθέτει και το μακρινό σουτ τιμωρώντας τις κλειστές άμυνες.

Οδηγός μας για τον έλεγχο του ρυθμού αποτελεί το εκτός έδρας παιχνίδι μας κόντρα στη Ζενίτ. Με ομαδική δουλειά θα πρέπει να εξασφαλίσουμε τα ριμπάουντ και να κυκλοφορήσουμε την μπάλα χωρίς λάθη στην επίθεση,bψάχνοντας μεθοδικά τις καταστάσεις που παράγουν πλεονέκτημα για μας“.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …