Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γύρισε 12 χρόνια πίσω

Γύρισε 12 χρόνια πίσω

calathes

calathes

Ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται μέχρι στιγμής κατώτερος των περιστάσεων στην Ευρωλίγκα, αδυνατώντας να κερδίσει μακριά από το ΟΑΚΑ. Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, δε, ηττήθηκε και στο “σπίτι” του από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, όντας πλέον σε πολύ δύσκολη θέση, με ρεκόρ 2-4.

Το “τριφύλλι” γύρισε 12 χρόνια πίσω, ισοφαρίζοντας το αρνητικό ρεκόρ της σεζόν 2003-04 στην Ευρωλίγκα, όταν βρισκόταν στο 2-4, μετά και την ολοκλήρωση της έκτης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου, όπου βρισκόταν παρέα με τις ΤΣΣΚΑ, Μακάμπι, Ζαλγκίρις, Σιένα, Μπολόνια, Ουνικάχα και Κρκα.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, πάντως, τότε είχε καταφέρει να περάσει έστω και με τη ψυχή στο στόμα στο Top 16, τερματίζοντας στην πέμπτη θέση του ομίλου με ρεκόρ 7-7. Κάτι παρόμοιο καλείται να επαναλάβει και τη φετινή χρονιά ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αρχής γενομένης από το παιχνίδι στη Σμύρνη στην Καρσίγιακα, πρέπει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ώστε να μην πέσει θύμα μίας τεράστιας έκπληξης, η οποία θα τον οδηγήσει σε ντροπιαστικό πρόωρο αποκλεισμό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…