Κεντρική Ελλάδα Συνέντευξη “Φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών”

“Φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών”

hunter olympiakos laboral

hunter-olympiakos-laboralΟ Ολυμπιακός σημείωσε σπουδαία νίκη χθες το βράδυ κόντρα στην Λαμποράλ (59-52) και είναι επισήμως ανάμεσα στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Οι “ερυθρόλευκοι” μπήκαν συνειδητοποιημένοι στον αγωνιστικό χώρο και αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στην ισπανική ομάδα να κάνει το παιχνίδι της.

Ο Οθέλο Χάντερ, βασικό όπλο των πλάνων Σφαιρόπουλου στην χθεσινή αναμέτρηση, μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού στο eΒasket.gr και στάθηκε στην προσπάθεια, αλλά και στην τακτική προσήλωση που έδειξε η ομάδα του Πειραιά.

Ο Αμερικάνος σέντερ σχολίασε: “Δώσαμε αυτό που έπρεπε. Ήταν δύσκολο να αποδώσουμε αυτό που έπρεπε, έχοντας, μάλιστα, τόσους παίκτες εκτός δράσης. Φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών του κόσμου μας. Οι αντίπαλοι είχαν αρκετούς καλούς παίκτες, όπως ο Μπουρούσης. Προσπαθήσαμε από την πλευρά μας να τον δυσκολέψουμε, να μην του το κάνουμε εύκολο να σκοράρει. Προσπαθήσαμε, ήταν δύσκολα, τα καταφέραμε και αυτό είναι καλό”.

bourousis-hunter-strawberryΣε είδαμε να δίνεις πολύ σκληρές μάχες με τον Γιάννη Μπουρούση μέσα στην ρακέτα. Πόσο δύσκολο ήταν;
“Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Είναι ένας παίκτης ο οποίος ξέρει να παίζει πολύ καλά το ποστ παιχνίδι, οπότε πρέπει να του δυσκολέψεις την ζωή. Πρέπει να κάνεις συνέχεια μικρά πράγματα, τα οποία μπορεί να μην απολαμβάνεις. Τα καταφέραμε και αυτό είναι σημαντικό.

Η ομάδα υποφέρει από πολλούς τραυματισμούς. Σήμερα (σ.σ χθες) είδαμε αρχικά τον Ιωάννη Παπαπέτρου να πέφτει στο παρκέ, ενώ στην συνέχεια ο Βασίλης Σπανούλης οδηγήθηκε στα αποδυτήρια.Ποιές είναι οι σκέψεις της ομάδας για τους τόσους τραυματισμούς;
“Πρέπει να έχουμε έναν ολόκληρο σάκο τραυματισμούς αυτή την περίοδο στην ομάδα (γέλια). Όσον αφορά τους τελευταίους, για καλή μας τύχη , δεν μοιάζουν σοβαροί. Νομίζω πως και οι δύο θα είναι έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια. Ίσως να χρειαστούν λίγο χρόνο για ξεκούραση έτσι ώστε να τους έχουμε έτοιμους για το επόμενο παιχνίδι της Ευρωλίγκα.”

Η ομάδα έπαιξε σκληρή άμυνα σε όλο το παιχνίδι και νομίζω πως κατάφερε να μείνει πιστή στο πλάνο της. Ποιες ήταν οι εντολές του κόουτς για το παιχνίδι της Λαμποράλ;
“Και εγώ νομίζω πως τα καταφέραμε (γέλια). Μας είπε ξεκάθαρα να μην τους αφήσουμε να τρέξουν, να μην τους επιτρέψουμε να επιβάλουν το παιχνίδι τους. Είναι μία πολύ γρήγορη ομάδα που ανεβοκατεβαίνει το γήπεδο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Στόχος μας ήταν να τους καθυστερήσουμε,  να προσπαθήσουμε να τους εγκλωβίσουμε. Τα καταφέραμε και πήραμε το αποτέλεσμα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Συνέντευξη

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…