Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Έτοιμοι για το διπλό”

“Έτοιμοι για το διπλό”

Kostas Keramidas

Kostas Keramidas

Η Εθνική Γυναικών ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αυριανού (25/11) εκτός έδρας αγώνα με τη Βουλγαρία για την προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2017. Η ομάδα του Κώστα Κεραμιδά είναι πανέτοιμη για το διπλό, όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της “γαλανόλευκης”.

Είμαστε έτοιμοι. Ο χρόνος προετοιμασίας ήταν μικρός, μόνο δύο ημέρες. Βέβαια, τον ίδιο χρόνο είχε και η Βουλγαρία. Το μόνο που προλάβαμε ήταν να συλλέξουμε κάποιες πληροφορίες από τον αγώνα με τη Ρωσία και κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των παικτριών που παίζουν στην Ευρώπη”.

Όσον αφορά στον τρόπο παιχνιδιού της Βουλγαρίας πρόσθεσε: “Είναι μια ομάδα που ταιριάζει σε εμάς και παίζουν με πρόσωπο στο καλάθι οι περισσότερες ακόμα και οι ψηλές τους παίκτριες. Στηρίζονται σε μια νατουραλιζέ αθλήτρια, την Κουίν που παίζει στη Νάπολι και έχει θητεία και στο WNBA, καθώς και στην Ιβάνοβα που αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Η Βουλγαρία έχασε με μεγάλη διαφορά από τη Ρωσία, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να μας ξεγελάει. Είχαν χαμηλά ποσοστά, τα οποία δεν θα είναι τα ίδια στο αυριανό (25/11) παιχνίδι. Το γήπεδο θα γεμίσει και η αποστολή μας γίνεται δυσκολότερη, καθώς λείπει η Σπανού λόγω τραυματισμού. Εάν μείνουμε συγκεντρωμένοι έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε. Έχει να κάνει πολύ με τη δική μας απόδοση η έκβαση του αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…