Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Έτοιμοι για το δεύτερο “διπλό”

“Έτοιμοι για το δεύτερο “διπλό”

verginis apollon patras

verginis-apollon patras

Έτοιμος να διεκδικήσει ότι του αναλογεί είναι ο Απόλλωνας Πάτρας στο αυριανό (14/11, 19:00) παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με τον Δημήτρη Βεργίνη, ο οποίος στο blog που διατηρεί ανέφερε, πως η ομάδα του είναι έτοιμη για να πανηγυρίσει το δεύτερο “διπλό” της.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Μια γλυκόπικρη γεύση έχει μείνει σε όλους μας από το παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα. Η ομάδα μας κατέβαλλε πολύ μεγάλη προσπάθεια και για 36λεπτά άγγιξε το θαύμα όμως δεν μπορέσαμε στο φινάλε να “φρενάρουμε” τον Παναθηναϊκό και να πανηγυρίσουμε μετά από 20 σχεδόν χρόνια μια τόσο μεγάλη νίκη.

Τα οφέλη από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν πάρα πολλά όμως εγώ θα σταθώ στην ατμόσφαιρα και στην εικόνα που μεταφέρθηκε από την Περιβόλα σε κάθε γωνία της Ελλάδας.

Γεμάτο γήπεδο, μπασκετικό κοινό, όμορφη ατμόσφαιρα και συγκινητικές στιγμές. Το χειροκρότημα που εισέπραξε ο μεγάλος Κώστας Πετρόπουλος κατά την είσοδο του στο παρκέ για να κάνει το τζάμπολ του αγώνα δείχνει το μεγαλείο του αθλητισμού αλλά και το πόσο ο κόσμος της Πάτρας αγαπά και σέβεται την ιστορία του συλλόγου αλλά και του “Νουρέγιεφ“.

Όλοι εμείς στην ομάδα έτσι θέλουμε να βλέπουμε κάθε δεύτερο Σάββατο το γήπεδο μας. Οι φίλαθλοι μας να το γεμίζουν και από την αρχή μέχρι το τέλος να μας δίνουν παλμό για να μπορέσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε. Έρχονται δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια μέσα στην Πάτρα και ο κόσμος μας θα παίξει καταλυτικό ρόλο και θα πρέπει να είναι δίπλα μας για να μας βοηθήσει να φτάσουμε εκεί που θέλουμε και πρέπει.

Βέβαια αυτή την εβδομάδα το μυαλό μας βρίσκεται μόνο στο πολύ δύσκολο παιχνίδι που έχουμε το Σάββατο με αντίπαλο την ΑΕΚ στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Ο αντίπαλος μας θα παραταχθεί ενισχυμένος μιας και την περασμένη Δευτέρα πρόσθεσε στο ρόστερ του και τον Μαυροειδή, ωστόσο εμείς από την πλευρά μας πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και διεκδικήσουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ότι μας ανήκει από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε σε κανένα σημείο καθώς πλέον δεν θέλουμε μόνο καλές εμφανίσεις ψάχνουμε και τα αποτελέσματα.

Είμαστε έτοιμοι για το δεύτερο “διπλό” και αυτή τη φορά ελπίζω μέσα από μια καλή εμφάνιση να δικαιωθούμε“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…