Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Επικίνδυνη ομάδα”

“Επικίνδυνη ομάδα”

Goran Bientof

Goran Bientof

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Πολωνία, όπου θα αντιμετωπίσει την Ζιέλονα Γκόρα (06/11) και πριν την πτήση των “πρασίνων”, μίλησε ο Γκόραν Μπιέντοφ για το επερχόμενο παιχνίδι. Ο συνεργάτης του Σάσα Τζόρτζεβιτς, χαρακτήρισε επικίνδυνη ομάδα την Ζιέλονα, ενώ υπογράμμισε ότι σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα, ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Η Ζιέλονα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Μπορεί να έχουν τρεις ήττες στα τρία πρώτα παιχνίδια τους στην Ευρωλίγκα, ωστόσο τα έχασαν και τα τρία στο τέλος. Με τη Ζαλγκίρις, τη Μπαρτσελόνα και τη Λοκομοτίβ Κούμπαν προηγούνταν στα τελευταία λεπτά αλλά δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα ως το τέλος. Μακάρι να έχουν ανάλογο φινάλε και στο μεταξύ μας παιχνίδι.

Αγωνίζονται στην έδρα τους και χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη γεγονός που τους καθιστά ακόμη περισσότερο επικίνδυνους. Είναι μια σκληρή ομάδα που παίζει καλή άμυνα. Εμείς, από την πλευρά μας, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας“.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Σάσα Πάβλοβιτς, ο οποίος δήλωσε: “Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για ένα σκληρό ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Από μέρους μας απαιτείται συγκέντρωση στην άμυνα και στην επίθεση και στα 40 λεπτά του αγώνα. Χρειαζόμαστε τη νίκη και θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να τα καταφέρουμε“.

Για την ήττα από την Μπαρτσελόνα: “Στον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα γνωρίσαμε μια βαριά ήττα καθώς πληρώσαμε τα νεκρά μας διαστήματα. Μιλήσαμε μετά το ματς και αντιληφθήκαμε τα λάθη μας τα οποία και δεν πρέπει να επαναλάβουμε“.

Για τη νίκη με τον Κολοσσό Ρόδου: “Ήταν μια καλή νίκη για εμάς. Παίξαμε ωραίο μπάσκετ, πήραν χρόνο συμμετοχής και οι νεαροί παίκτες και ο κόσμος το ευχαριστήθηκε. Πλέον, όλη μας η προσοχή βρίσκεται στον αγώνα με τη Ζιέλονα, όπου και χρειαζόμαστε τη νίκη“.

Για τα συνεχόμενα ταξίδια: “Δεν είναι εύκολο να έχεις συνεχή ταξίδια, ωστόσο είμαστε επαγγελματίες και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να ανταπεξέλθουμε και να μην επηρεαζόμαστε“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Elite League: Παιχνίδια φωτιά σε play off και play out

Συνέχεια σήμερα και αύριο στο πρωτάθλημα της Elite League Έντονο ενδιαφέρον έχουν οι αναμε…