Κεντρική Διεθνή “Έπαιξαν πιο σκληρά”

“Έπαιξαν πιο σκληρά”

markovic

markovic-new

Στα λάθη και στα ποσοστά της ομάδας του εστίασε στη συνεντευξη Τύπου ο Νέναντ Μάρκοβιτς. Ο τεχνικός της Τράμπζονσπορ, τόνισε ότι ο Άρης έπαιξε πιο σκληρά, ενώ υπογράμμισε ότι με τέτοια ποσοστά σε δίποντα και τρίποντα είναι αδύνατον να κερδίσει κάποια ομάδα. Τέλος, αναφέρθηκε και στην εξαιρετική εμφάνιση του πρώην παίκτη του στον ΚΑΟΔ, Θεόδωρου Ζάρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Θέλω να συγχαρώ τον Άρη. Έπαιξε πολύ σκληρά, ήταν πολύ συγκεντρωμένος. Δείτε τα λάθη. Έχουμε και οι δύο ομάδες από 17 λάθη, αλλά αυτοί εκμεταλλεύτηκαν τα δικά μας λάθη, εμείς δεν το κάναμε. Είχαμε άσχημα ποσοστά στα δίποντα και τα τρίποντα και με τέτοια ποσοστά δεν μπορείς να κερδίσεις. Έλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα, τους δίναμε συνέχεια δεύτερες ευκαιρίες, έπαιξαν πιο σκληρά και κέρδισαν“.

Για τον Ζάρα: “Ήμασταν προετοιμασμένοι για τον Ζάρα, τους είχα πει ότι είναι ίσως ο καλύτερος σουτέρ του Άρη και είναι ταλαντούχος παίκτης. Μπορεί να μην είχε παίξει μέχρι σήμερα σύμφωνα με το ταλέντο του. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν και την εμφάνισή του, αλλά δεν περίμενα να την κάνει σήμερα απέναντι σε μας“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…