Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ενημέρωση για τα τουρνικέ

Ενημέρωση για τα τουρνικέ

oaka kosmos pao

oaka-kosmos-pao

Τα τουρνικέ λειτούργησαν για πρώτη φορά, χθες, στο ΟΑΚΑ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον κόσμο της για την ανάγκη προσέλευσης τους στο γήπεδο, αρκετά νωρίτερα από το τζάμπολ, ώστε να αποφεύγεται συνωστισμός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της πως στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου λειτούργησαν για πρώτη φορά τα τουρνικέ στις εισόδους του ΟΑΚΑ. Δεδομένου πως κάτι ανάλογο θα ισχύει από εδώ και στο εξής σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, καλούμε τους φιλάθλους μας να προσέρχονται νωρίς στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθούν ουρές και συνωστισμός.

Επίσης, τους υπενθυμίζουμε πως για την έκδοση εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης), τον οποίο θα πρέπει να φέρουν μαζί τους. Δεν πρόκειται για απαίτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αλλά για υπουργική απόφαση, την οποία είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε. Κατόπιν τούτου και για την αποφυγή ταλαιπωρίας παρακαλούμε τους φιλάθλους μας, για την καλύτερη δική τους εξυπηρέτηση,  είτε να κλείνουν ηλεκτρονικά τη θέση τους, είτε να προμηθεύονται το νωρίτερο δυνατό τα εισιτήριά τους από τα εκδοτήρια. Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός υποσχόμαστε πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την εξυπηρέτηση των φίλων της ομάδας μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …