Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Ένας διαφορετικός αγώνας…”

“Ένας διαφορετικός αγώνας…”

verginis apollon patras

verginis-apollon patras

Στην ηρεμία που έφερε η πρώτη νίκη της σεζόν, στάθηκε ο Δημήτρης Βεργίνης, μέσω του νέου του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Ο γκαρντ του Απόλλωνα Πάτρας ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει εφησυχασμός και αναφέρθηκε στον επερχόμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τους τρεις λόγους, που θα είναι ιδιαίτερος για τον ίδιο.

Αναλυτικά το blog:

“Μία από τις πιο ήρεμες εβδομάδες κύλησε για εμάς, καθώς η πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο έφερε ανακούφιση, όχι όμως και εφησυχασμό. Κρατάμε όλα τα θετικά στοιχεία από την αγωνιστική μας παρουσία και πλέον συνεχίζουμε με συστηματική δουλειά υπό τις οδηγίες του νέου μας προπονητή, για να μπορέσουμε να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι και, παράλληλα, να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε.

Σκοπός όλων μας να χτίσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που και θα φέρνει αποτελέσματα και θα προσφέρει θέαμα στους Πατρινούς φιλάθλους, τους οποίους και πικράναμε με το αρνητικό μας ξεκίνημα. Θεωρώ ότι με τη νίκη μας στην Καβάλα δείξαμε ότι είμαστε εδώ και έτοιμοι για να κρατήσουμε στις πλάτες μας τον ιστορικό Απόλλωνα. Τη Δευτέρα μας περιμένει ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον δυνατό Παναθηναϊκό, στο οποίο θέλουμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί, αλλά και να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι τόσο εμείς, όσο και ο φίλαθλος κόσμος που θα έλθει κοντά μας.

Είμαι σίγουρος ότι δεν θα πέφτει καρφίτσα στο κλειστό της Περιβόλας, καθώς καθημερινά βλέπουμε πολύ κόσμο στο γήπεδο να προμηθεύεται εισιτήρια.

Για εμένα θα είναι ένας διαφορετικός αγώνας, για τρεις λόγους. Πρώτον, γιατί έχω φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, δεύτερον, γιατί η διοίκηση του Απόλλωνα θα με τιμήσει για τη συμβολή μου στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και τρίτον, διότι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ ο “Νουρέγιεφ” του ελληνικού μπάσκετ, ο Κώστας Πετρόπουλος, θα κάνει το τζάμπολ σ’ αυτό το παιχνίδι.

Να είστε όλοι εκεί και σας υποσχόμαστε όμορφες στιγμές, όπως άλλωστε έχει συνηθίσει να μας χαρίζει το μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…