Κεντρική Διεθνή Έκρηξη και ύβρεις Ιταλού προέδρου (vid)

Έκρηξη και ύβρεις Ιταλού προέδρου (vid)

branca proedros calabria a2 italias

branca-proedros-calabria-a2 italias

Ξεσπάσματα προέδρων έχουμε δει και ακούσει αρκετές φορές, με τις επιθέσεις σε διαιτητές αλλά και αντίπαλες ομάδες να αποτελούν το κυρίως… μενού. Αυτό που συνέβη στην Ιταλία, όμως, είναι αρκετά ασυνήθιστο, πλην γνώριμο στα μάτια του ελληνικού κοινού.

Μετά από τη βαριά εντός έδρας ήττα της Ρέτζιο Καλάμπρια, από την Μπενακουίστα Λατίνα (81-62), για την 5η αγωνιστική της Α2 Ιταλίας, ο πρόεδρος της πρώτης… “εξερράγη”. Ο Τζιούσβα Μπράνκα, κατά τη συνέντευξη Τύπου, θυμίζοντας… Αλμπέρτο Μαλεζάνι, εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ στους παίκτες της ομάδας του (!) κατηγορώντας τους για αδιαφορία ενώ δεν δίστασε να τους βρίσει άσχημα.

“Αυτοί οι κύριοι έχουν δύο επιλογές. Ή θα συμπεριφερθούν και θα αγωνισθούν κατ’ αναλογία των τραπεζικών τους λογαριασμών, που αυξάνονται, ή να πάνε να γαμ***! Είναι απαράδεκτο το γεγονός πως οι οπαδοί έφυγαν από τα σπίτια τους, με τέτοιο καιρό, για να έρθουν στο γήπεδο και να δουν ένα παιχνίδι σαν αυτό” είπε οργισμένος και συνέχισε:

“Δεν στέκομαι στην ήττα, ως αποτέλεσμα, αλλά στο τρόπο που αυτή ήρθε και μέσα στην έδρα. Δεν ξέρω πολλά τεχνικά στοιχεία από το μπάσκετ ούτε τα καταλαβαίνω απόλυτα. Αυτό που ξέρω, όμως, είναι ότι στο μπάσκετ αγωνίζονται άντρες και εγώ βλέπω ελάχιστους αυτήν τη στιγμή. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνω στην ομάδα, δημόσια, γιατί όλες οι ιδιωτικές συζητήσεις δεν απέφεραν καρπούς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…