Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Ευχαριστημένος ο Σερέλης

Ευχαριστημένος ο Σερέλης

Christos Serelis Lavrio Laurio

Christos Serelis-Lavrio-Laurio

Το Λαύριο έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό αλλά στα τελευταία λεπτά του αγώνα “λύγισε” και δεν κατόρθωσε να φέρει εις πέρας μια ιστορική νίκη. Ο Χρήστος Σερέλης, ήταν άκρως ευχαριστημένος με την εμφάνιση των παικτών του και παραδέχτηκε την ανωτερότητα των “πρασίνων”:

“Καλύτερα λόγια από αυτά που ακούσαμε από τον κόουτς Τζόρτζεβιτς δεν θα μπορούσαμε να ακούσουμε. Οι παίκτες μου ήταν πολύ καλοί και συγκεντρωμένοι σήμερα. Έδωσαν το 200% των δυνάμεών τους. Είχαμε καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Κολοσσού, ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια του Παναθηναϊκού και καταφέραμε να διεκδικήσουμε τη νίκη μέχρι τέλους. Ο Παναθηναϊκός έκανε 3 λάθη με το σκορ στο 69-69 αλλά δεν τα εκμεταλλευτήκαμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και κέρδισε δίκαια”.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Βαγγέλης Μπέμπης, δήλωσε: “Ξέραμε ότι παίζαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα και ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι στον Παναθηναϊκό. Είμαστε μια οικογένεια και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι να πετύχουμε όλους μας τους στόχους. Κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια, όπως κάναμε και σήμερα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …