Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς”

“Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς”

kouzmic

kouzmic

Ως το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς, μέχρι στιγμής, χαρακτήρισε αυτό κόντρα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, ο Όγκνιεν Κούζμιτς. Ο Σέρβος σέντερ αναφέρθηκε, ακόμη, στα οφέλη των συνεχόμενων εντός έδρας αγώνων αλλά και στα στοιχεία που θα κρίνουν το ματς.

“Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας που θα είναι εδώ για να μας βοηθήσει και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Ίσως το πιο σημαντικό ως τώρα της χρονιάς. Θα παρουσιαστούμε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας. Θέλουμε να παίξουμε καλά και με συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση για να τα καταφέρουμε” επεσήμανε και πρόσθεσε:

“Είναι σημαντικό το ότι παίζουμε στην έδρα μας μπροστά στο κοινό μας. Οι οπαδοί μας είναι απίστευτοι και μας στηρίζουν. Είναι σίγουρα πιο εύκολο για την προετοιμασία μας να δίνουμε αγώνες στην Αθήνα. Τη Δευτέρα παίξαμε στην Τρίπολη αλλά και πάλι ήταν σχετικά κοντά. Έμοιαζε με εντός έδρας ματς. Σημαντικό το ότι παίζουμε στην έδρα μας. Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς”.

Ενώ κατέληξε λέγοντας: “Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι στη Ρωσία, αλλά δεν συνεχίσαμε ως το τέλος με αποτέλεσμα να μας κερδίσουν. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά και να παίξουμε το ίδιο και στα σαράντα λεπτά του αγώνα προκειμένου να τα καταφέρουμε”.

pavlovic-Panathinaikos-Lokomotiv Kuban

Ο Σάσα Πάβλοβιτς, από την πλευρά του, σημείωσε: “Eίναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Στον αγώνα του πρώτου γύρου αν και ξεκινήσαμε καλά δεν καταφέραμε να φτάσουμε στην νίκη, μιας και κάναμε κάποια λάθη που δεν έπρεπε αλλά τώρα πρέπει να πετύχουμε τον στόχο μας.

Για να τα καταφέρουμε πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και νομίζω ότι είμαστε στον σωστό δρόμο. Πρέπει να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και να παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι. Για μία ακόμα φορά όλα για εμάς θα ξεκινήσουν από την άμυνα. Αν παίξουμε όπως πρέπει αμυντικά τότε θα τα καταφέρουμε”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…