Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ “Έχουμε πλουραλισμό στο ρόστερ”

“Έχουμε πλουραλισμό στο ρόστερ”

diagoras

diagoras

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ, όντας ένα από τα φαβορί για άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Μιλώντας στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι της ΕΣΚΑ, ο προπονητής, Γιάννης Καράμπελας, μίλησε για την πορεία της ομάδας του Αιγάλεω στο πρωτάθλημα, τονίζοντας πως το κλειδί της επιτυχίας είναι ο πλουραλισμός στο ρόστερ.

Αναλυτικά:

-Κόουτς, ήταν ή το κάνατε εύκολο το παιχνίδι με τον Νικηφόρο;
“Ηταν δύσκολη η νίκη μας, γιατί είχαμε πολλά προβλήματα, τον Ντιφαντή, την τελευταία στιγμή τραυματία, δύο παίκτες με πυρετό, αλλά καταφέραμε και αντεπεξήλθαμε στην διάρκεια του αγώνα”.

Τι κάνει τον Διαγόρα να διαφέρει έως τώρα στην Α’ ΕΣΚΑ;
“Δεν είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες. Υπάρχει πλουραλισμός ωστόσο, στο ρόστερ μας. Εχουμε δύο παίκτες τουλάχιστον σε κάθε θέση και μεταφέρουμε παίκτες πχ από το «3» στο «4», από το «4» στο «5», όπως κάναμε και με τον Νικηφόρο. Μπορεί να είμαστε δύο ομάδες αήττητες ως τώρα, αλλά είναι νωρίς να πούμε κάτι. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο. Στο τέλος θα δούμε τι κάναμε”.

Ο αντικειμενικός στόχος είναι η άνοδος;
“Βάσει αποτελεσμάτων, αυτή τη στιγμή έχουμε πάρει ένα βαθμολογικό προβάδισμα. Ποτέ δεν ξέρεις όμως πώς θα είναι η συνέχεια, πώς θα παρουσιαστούν κάποιες ομάδες, αν τύχουν κάποιοι τραυματισμοί, απώλειες και πολλοί αντίπαλοι πώς θα εμφανιστούν στην πορεία”.

Περιμένετε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο;
“Αναμφίβολα, η παραδοσιακή ομάδα της πόλης είναι το Αιγάλεω, έχει παίξει σε υψηλές κατηγορίες. Εμείς έχουμε το δικό μας κοινό και βάσει του ελκυστικού, όπως λέτε μπάσκετ που παίζουμε, προσπαθούμε να φέρουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται στο γήπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…