Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Έχουμε να βελτιώσουμε πολλά”

“Έχουμε να βελτιώσουμε πολλά”

cooper-papantoniou-aek-krasny

Στον αγώνα με την Καβάλα αναφέρθηκε ο Νώντας Παπαντωνίου στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ. Ο άσσος της ΑΕΚ, τόνισε ότι δεν έχουν την πολυτέλεια να επιλέγουν αγώνες, ενώ υπογράμμισε ότι ακόμα υπάρχουν πολλά που πρέπει να βελτιωθούν στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο. Τέλος, κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα γεμίζοντας το ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
Aκόμη μια σημαντική αναμέτρηση για μας είναι αυτή με τη Καβάλα. ‘Ολοι βλέπουν ότι η ομάδα μας βελτιώνεται από αγώνα σε αγώνα. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας στον αγώνα του Σαββάτου. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξεχωρίζουμε αγώνες. Όλα τα ματς έχουν τις δυσκολίες τους. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά για να πάρουμε τη νίκη και για να διευρύνουμε το σερί μας στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Όπως έχετε αντιληφθεί όλοι, είμαστε υποχρεωμένοι να μιλάμε βάσει των συμβατικών υποχρεώσεων, που έχουμε προς τον ΕΣΑΚΕ ή σε ΜΜΕ. Υπήρξα, ωστόσο, πάντα ειλικρινής στα όσα γράφαμε από δω. Πάμε βήμα-βήμα. Δεν λέμε μεγάλα λόγια. Εχουμε ακόμα να βελτιώσουμε πολλά. Αυτό που ζητάμε είναι την κατανόηση των οπαδών μας, οι οποίοι δικαιολογημένα έχουν πάντα απαιτήσεις“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Έφτασε τα 10 ban

Ακόμα μια επιβεβαίωση του Over FM. Η FIBA επέβαλε ακόμα δύο Ban στην ΑΕΚ για οφειλές σε μέ…