Κεντρική Διεθνή “Δείξαμε ότι μπορούμε”

“Δείξαμε ότι μπορούμε”

hristu sapera steaua aris

hristu-sapera-steaua-aris

Στην προσπάθεια των παικτών του εστίασε ο Χρίστου Σάπερα στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός της Στεάουα, τόνισε ότι οι παίκτες του έδειξαν ότι μπορούν να αγωνιστούν σε αυτό το επίπεδο, ενώ δήλωσε χαρούμενος που αγωνίστηκαν μπροστά στο κοινό του Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Έγινε πολύ παθιασμένο παιχνίδι, με ένταση. Έγιναν διαφορετικά ημίχρονα, ξεκινήσαμε χωρίς αυτοπεποίθηση, δεν είχαμε σωστές αποστάσεις και σωστή εκτέλεση. Είμαι χαρούμενος γιατί οι παίκτες μας έδειξαν κίνητρο και άλλαξαν το ματς. Έγινε εν τέλει κλειστό παιχνίδι, μπορούσαν να το κερδίσουν και οι δύο ομάδες. Βελτιωθήκαμε, δείξαμε ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε σε αυτό το επίπεδο. Ήταν χαρά μας να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο μπροστά σε αυτό το κοινό. Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του“.

Για το αν είδε τον Άρη κουρασμένο: “Η διαφορά ήταν ότι δείξαμε αυτοπεποίθηση και βάλαμε κάποια σουτ. Οι παίκτες μου έκαναν καλή δουλειά, γυρίσαμε τον αγώνα, άλλαξε η συμπεριφορά μας, του Άρη δεν ήταν τόσο καλή και έτσι καταφέραμε να μπούμε στο ματς“.

Τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Μάρκο Μαρίνοβιτς, ο οποίος δήλωσε: “Έγιναν δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο δεν παίξαμε τίποτα, στο δεύτερο δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε μπάσκετ. Κάναμε κάποια χαζά λάθη, ενώ είχαμε το παιχνίδι στα χέρια μας. Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…