Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Δύσκολο να παίζεις στην Αθήνα”

“Δύσκολο να παίζεις στην Αθήνα”

vougioukas zalgiris barcelona

vougioukas-zalgiris-barcelona

Ο Ίαν Βουγιούκας επιστρέφει στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Ο διεθνής Έλληνας σέντερ της Ζαλγκίρις Κάουνας πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά στη Λιθουανία και θέλει να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη – μισή πρόκριση επί του “τριφυλλιού”.

“Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις στην Αθήνα και το ξέρω εκ πείρας. Θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είναι θέμα χρόνου ο Παναθηναϊκός να αρχίσει να αποδίδει όπως πραγματικά μπορεί. Ελπίζω εμείς να καταφέρουμε να καθυστερήσουμε την αναγέννησή του για μια εβδομάδα”, δήλωσε ο Βουγιούκας.

Από την πλευρά του, ο Γκιντάρας Κράπικας πρόσθεσε: “Είναι προφανές πως οι αντίπαλοί μας δεν είναι χαρούμενοι με τα αποτελέσματά τους και γι’ αυτό το ματς αυτό είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτούς. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο όνομα, αλλά ακόμη προσαρμόζεται, γιατί έχει νέο προπονητή και κάποιους νέους παίκτες.

Όπως κι εμείς, είχαν τον προπονητή τους και αρκετούς παίκτες να επιστρέφουν αργά από το Ευρωμπάσκετ, οπότε είναι λογικό να δυσκολεύονται. Όμως δεν πρέπει να ξεγελά κανέναν αυτό, καθώς πρόκειται για μια ομάδα με πολλή ποιότητα και ισορροπημένο ρόστερ. Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να ξεφύγουν νωρίς στο σκορ και αν παίξουμε καλά και μείνουμε στο πλάνο μας, μπορούμε να ελέγξουμε την τύχη του αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: έδωσε από 540 εισιτήρια σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πήραν τον ίδιο αριθμό εισιτηρίων από την Euroleague. Παναθην…