Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Δύσκολη η εύρεση αντί – Γιανγκ”

“Δύσκολη η εύρεση αντί – Γιανγκ”

Sfairopoulos Olympiacos

Sfairopoulos-Olympiacos

O Ολυμπιακός νίκησε τις απουσίες και τον Κόροιβο, για την αγωνιστική της Α1, και επέκτεινε το νικηφόρο σερί στα πέντε παιχνίδια. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών, ενώ υπογράμμισε πως η εύρεση αντικαταστάτη του Πάτρικ Γιανγκ είναι δύσκολη υπόθεση.

“Ψάχνουμε τον παίκτη που θα καλύψει το κενό από τον τραυματισμό του Πάτρικ Γιανγκ. Δεν είναι εύκολη υπόθεση να βρούμε παίκτη με τα χαρακτηριστικά που θέλουμε. Όλοι οι καλοί ψηλοί, έχουν ομάδες και συμβόλαια. Εννοείται πως όσο πιο γρήγορα τον πάρουμε, τόσο πιο γρήγορα θα ενσωματωθεί ως γρανάζι της ομάδας μας, αλλά δεν θα βιαστούμε κιόλας. Πρέπει να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή” ήταν η αρχική τοποθέτηση του τεχνικού των “ερυθρολεύκων”, ο οποίος πρόσθεσε πως:

“Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος. Παίζουμε χωρίς σημαντικούς παίκτες μας και είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα αντίπαλο που έχει κερδίσει ήδη τρεις φορές εκτός έδρας φέτος, παίζει πολύ καλό μπάσκετ και διαθέτει αθλητικούς παίκτες. Δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους, ελέγξαμε τον ρυθμό από την αρχή και είχαμε σοβαρότητα. Έπαιξαν όλα τα παιδιά και πήραμε όσα θέλαμε από το συγκεκριμένο ματς”.

Τέλος, ερωτηθείς για το πότε θα επιστρέψουν οι τραυματίες, Σπανούλης, Πρίντεζης και Λοτζέσκι, επεσήμανε ότι: “Δεν γνωρίζουμε πότε θα είναι σε θέση να προπονηθούν στο 100% οι αθλητές που τώρα είναι εκτός. Θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση τις επόμενες μέρες και τότε θα γνωρίζουμε. Ελπίζουμε να τους έχουμε στη διάθεσή μας στο επόμενο ευρωπαϊκό ματς, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε”.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος, από την πλευρά του, δήλωσε: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Κόροιβος είναι μια καλή ομάδα, που έχει πάρει σημαντικές νίκες. Ξέραμε πως έπρεπε να είμαστε σκληροί στην άμυνα, αλλά θέλουμε βελτίωση στο κομμάτι αυτό, όπως φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τη Λαμποράλ που θα είναι πολύ δύσκολο”.

Τέλος, ο Ντι Τζέι Στρόμπερι, επεσήμανε: “Έχουμε πολλούς τραυματισμούς, αλλά ακόμη έχουμε αρκετούς παίκτες για να κερδίζουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να βελτιωνόμαστε διαρκώς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…