Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Δύσκολη αναμέτρηση”

“Δύσκολη αναμέτρηση”

cooper papantoniou aek krasny

cooper-papantoniou-aek-krasny

Η ΑΕΚ υποδέχεται το βράδυ του Σαββάτου (14/11, 19:00) τον Απόλλωνα Πάτρας στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Νώντας Παπαντωνίου στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε, πως θα πρέπει να ελέγξουν εξαρχής τον ρυθμό και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου να πανηγυρίσουν το 6/6 και να δικαιολογήσουν τον τίτλο του φαβορί.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Ακόμη μια δύσκολη αναμέτρηση πλησιάζει για μας. Είναι γεγονός ότι επικρατεί ευφορία στην ομάδα για την επιτυχία στη Λιθουανία. Οι αγώνες στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ είναι κάτι διαφορετικό όμως. Κάθε αγώνας έχει ιδιαιτερότητες και πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε με τη δέουσα σοβαρότητα. Πόσω μάλλον όταν αντίπαλός σου είναι ο Απόλλωνας Πάτρας, ο οποίος δείχνει μεταμορφωμένος τον τελευταίο καιρό. Δείχνει ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Είναι αυτονόητο, ότι πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό. Σ’ αυτή την περίπτωση, θα έχουμε το πάνω χέρι για τη νίκη. Βασικά είναι στο χέρι μας να αποδείξουμε ότι είμαστε το φαβορί.

Πρέπει να ξεκινάμε καλύτερα τα ματς. Να μη ξοδεύουμε άσκοπα χρόνο και μετά να κυνηγάμε το σκορ. Έχουμε δείξει ψυχικά αποθέματα και χαρακτήρα. Έχουμε τον τρόπο να γυρίζουμε τα ματς. Θα πρέπει, ωστόσο, να είμαστε πιο σοβαροί και πιο προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή και των συνεργατών του.

Όλος ο κόσμος βλέπει, ότι η ΑΕΚ βελτιώνεται από αγώνα σε αγώνα. Είχαμε ξαναγράψει, ότι οι ατυχίες, που βρήκαν την ομάδα, μας έβγαλαν εκτός ρυθμού. Σιγά σιγά όμως επανερχόμαστε. Και θα δείτε ακόμη καλύτερη ΑΕΚ στη συνέχεια. Είναι σημαντικό για μας να υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης με τον κόσμο μας. Και το νιώθουμε ότι υπάρχει αυτό. Θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο ΟΑΚΑ με Απόλλωνα. Μας δίνει δύναμη ο κόσμος.

Σας ευχαριστώ

ΝΩΝΤΑΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…