Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Δεν μας απασχολούν τα ρεκόρ”

“Δεν μας απασχολούν τα ρεκόρ”

Giannis Sfairopoulos2

Giannis Sfairopoulos2

Εκκωφαντική ήταν η επικράτηση του Ολυμπιακού, κόντρα στο Λαύριο, στο ΣΕΦ. Οι “ερυθρόλευκοι” σκόρπισαν τους φιλοξενούμενους στους “69 ανέμους” (108-39), πραγματοποιώντας την ευρύτερη νίκη στην ιστορία τους. Παρ’ όλα αυτά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν δίνει σημασία στα ρεκόρ, όπως ξεκαθάρισε, καθώς για τον ίδιο αυτό που μετράει είναι η βελτίωση της ομάδας του:

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, για την προσήλωση, τον βαθμό ετοιμότητας και για την συγκέντρωση τους στο παιχνίδι με το Λαύριο. Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και το κάναμε. Το Λαύριο είναι μία αξιόμαχη ομάδα, που νωρίτερα δυσκόλεψε ομάδες όπως ο Άρης και η ΑΕΚ. Έχασε στις λεπτομέρειες από την Καβάλα και νίκησε τη Κηφισιά. Δεν είναι η πραγματική τους εικόνα αυτή. Θέλαμε να μπούμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και το κάναμε.

Μπήκαμε αποφασιστικά στο ματς και κάναμε το δικό μας παιχνίδι. Σεβόμαστε την δουλειά μας, αλλά και την δουλειά του αντιπάλου. Δεν θέλω να μιλήσω για αριθμούς σε ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά είναι θετικό το γεγονός πως μοιράσαμε 32 ασίστ. Θετικό γιατί υπήρχε ομαδικότητα. Όσοι παίκτες έπαιξαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Συγχαρητήρια σε όλους. Είμαστε στο σωστό δρόμο πνευματικά και αγωνιστικά και θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Έχει μία αξιόλογη ομάδα το Λαύριο και εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους” επεσήμανε αρχικά και συμπλήρωσε:

“Τα ρεκόρ είναι περισσότερο για τον κόσμο και τους δημοσιογράφους, όχι για εμάς. Δεν μας απασχολούν τα ρεκόρ ιδιαίτερα. Θέλαμε να είμαστε σοβαροί στο ματς και το καταφέραμε. Και αυτό μας ικανοποιεί. Δεν μας απασχολούν τα ρεκόρ ούτε και παίζουμε για αυτά. Θέλαμε ότι κάνουμε στις προπονήσεις να το βγάλουμε στο γήπεδο και το καταφέραμε”.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, από την πλευρά του, υποστήριξε: “Ξέραμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία επικίνδυνη ομάδα όπως είναι το Λαύριο που παίζει επιθετικά σε άμυνα και επίθεση. Ήμασταν όμως για 40 λεπτά συγκεντρωμένοι. Βγάλαμε μπόλικη ενέργεια, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, βάλαμε τα σουτ που θέλαμε, αυξήσαμε την διαφορά και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Κανονικά εντός δωδεκάδας ο Πετρούσεφ

Εντός δωδεκάδας ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Παλαού Μπλαουγκράνα την …