Κεντρική Διεθνή “Δεν κάναμε τίποτα από όσα είπαμε”

“Δεν κάναμε τίποτα από όσα είπαμε”

marcelo nikola nicola lietuvus rita

marcelo-nikola-nicola-lietuvus-rita

Απογοητευμένος από την εμφάνιση και τα λάθη της ομάδας του εμφανίστηκε ο Μαρσέλο Νικόλα. Ο τεχνικός της Λιέτουβους Ρίτα, τόνισε ότι οι παίκτες του δεν έκαναν τίποτα από όσα είχαν σχεδιάσει, ενώ εστίασε και στα λάθη της τελευταίας περιόδου. Τέλος, δήλωσε πως ακόμα δεν κρίθηκε τίποτα όσον αφορά την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Ο αγώνας πήγε λάθος από το ξεκίνημα. Όταν επιτρέπεις να δεχθείς 26 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο πρέπει να κάνεις τα πάντα για να επιστρέψεις. Τα περισσότερα από όσα είχαμε ετοιμάσει δεν τα βγάλαμε στο παρκέ. Κάναμε πολλά λάθη συγκέντρωσης και επαναλαμβάνω ότι όταν κάνειw άλλα από αυτά που προετοίμασες, αυτό είναι το αποτέλεσμα. Κατορθώσαμε να επανέλθουμε, εξαιτίας της αγωνιστικής μας προσπάθειας, όμως κάποια ανόητα και πάλι λάθη, μας οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα“.

Για τα τρίποντα: “Είμαστε μία ομάδα που εκτελεί τρίποντα. Έχουμε παίκτες που τα εκτελούν. Όμως στο πρώτο δεκάλεπτο σας είπα ότι τα κάναμε όλα λάθος. Κάναμε περισσότερα τρίποντα από δίποντα. Έτσι ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισε ιδαίτερα προβλήματα“.

Για την πρόκριση: “Έχουμε ακόμα πιαθανότητες. Δεν είναι νεκρή η ομάδα. Και ο ΠΑΟΚ και η Σζολνόκι πρέπει να περάσουν από το Βίλνιους”.

Τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Γκεντιμίνας Όρελικ, ο οποίος δήλωσε: “Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ άσχημα. Επιτρέψαμε πολλά τρίποντα στον ΠΑΟΚ, τον αφήσαμε να τρέξει. Όταν είσαι στο -14 από το πρώτο δεκάλεπτο, είναι δύσκολο να επιστρέψεις. Το γεγονός ότι επιστρέψαμε είναι πραγματικός άθλος, αλλά και πάλι χάσαμε εξαιτίας των λαθών που κάναμε“.

Για το αν μίλησε με τον πρώην συμπαίκτη του Μιλένκο Τέπιτς: “Μιλήσαμε ναι. Για τις οικογένειες μας, τους φίλους μας. Για προσωπικά πράγματα“.

Για το αν η πρόκριση θα κριθεί στα παιχνίδια με ΠΑΟ και Σζολνόκι: “Ελπίζω όχι. Ελπίζω να κερδίσουμε και άλλα παιχνίδια. Παντού πάμε για να κερδίσουμε“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…