Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Δεν ήταν δύσκολη επιλογή” (pics)

“Δεν ήταν δύσκολη επιλογή” (pics)

mauroeidis mavroeidis aek1

mauroeidis-mavroeidis-aek1

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της ΑΕΚ έδωσε ο Δημήτρης Μαυροειδής. Ο νέος φόργουορντ της Ένωσης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του “Δικεφάλου” και όπως τόνισε νιώθει ότι επιστρέφει στο υψηλότερο επίπεδο. Παράλληλα, δήλωσε ότι δεν ήταν δύσκολη η επιλογή του, ενώ αναφέρθηκε τόσο στον τεχνικό της ΑΕΚ, όσο και στον κόσμο των “κιτρινόμαυρων”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο aekbc.gr:
Για το πώς νιώθει που ήρθε στην ΑΕΚ: “Είναι μία μεγάλη στιγμή δικαίωσης για μένα μετά από όλα αυτά που τράβηξα με τον τραυματισμό μου. Με πολύ δουλειά επιστρέφω στο υψηλότερο επίπεδο, σε μία ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και καλή πορεία στην Ευρώπη. Πρέπει να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά, ώστε, να επιτευχθούν και οι προσωπικοί μου στόχοι και της ομάδας“.

Για το τι έπαιξε ρόλο στο να δεχθεί την πρόταση της ΑΕΚ: “Δεν ήταν δύσκολη επιλογή. Από την αρχή ήθελα να έλθω στην ΑΕΚ. Είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις το καλοκαίρι, δεν προχώρησε, ωστόσο, τώρα βρέθηκαν οι κατάλληλες συνθήκες, το σωστό timing και συμφωνήσαμε“.

Για την γνώμη του για τον Ντράγκαν Σάκοτα: “Είχα μιλήσει με τον κόουτς και του είχα πει ότι θέλω να έλθω στην ΑΕΚ. Θα είμαι στρατιώτης του. Είμαι παίκτης του προπονητή. Θα δώσω το 100% και γι’ αυτόν και για την ΑΕΚ“.

Για το μήνυμά του στον κόσμο της ΑΕΚ: “Θέλω ο κόσμος να έλθει στο γήπεδο και να μας βοηθάει. Να ξέρουν ότι και εγώ και η ομάδα θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να τους ευχαριστήσουμε και να πάμε την ομάδα ψηλά. Να ξέρουν ότι κάθε στιγμή θα πολεμάμε γι’ αυτούς“.

mauroeidis-mavroeidis-aek2

mauroeidis-mavroeidis-aek3

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…