Κεντρική Basket League Άρης “Δε χαλαρώνουμε”

“Δε χαλαρώνουμε”

aris vasilis xanthopoulos paok chatser

aris-vasilis-xanthopoulos-paok-chatser

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης μίλησε ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Ο άσσος των “κιτρινόμαυρων” τόνισε ότι οι συνεχείς αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν επιτρέπουν στους παίκτες να χαλαρώσουν, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε δύσκολη την ομάδα της Μπάνβιτ. Ακόμα, σχολίασε το σερί νικών του “θεού του πολέμου” και τέλος εστίασε στην αμυντική λειτουργία που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι “κιτρινόμαυροι” απέναντι στην τουρκική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο arisbc.gr:
Οι συνεχόμενες υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη δε μας επιτρέπουν να χαλαρώσουμε ούτε λεπτό. Προερχόμαστε από ένα νικηφόρο σερί, όμως στο μυαλό μας είναι μόνο ο αγώνας με την Banvit. Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση, απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλό υλικό, ικανή να κερδίσει κάθε αντίπαλο όπως φάνηκε και από τον χθεσινό αγώνα με τη Fenerbahce, από την οποία ηττήθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Το σερί των νικών μας βοηθά ψυχολογικά και είναι σημαντικό ότι ήρθε σε μία περίοδο που η ομάδα ακόμα προσθέτει στοιχεία στο παιχνίδι της, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια. Όμως αυτό το σερί δε μας υπόσχεται τίποτα για το μέλλον και πρέπει να βλέπουμε κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά. Είναι διαφορετική η λογική των ελληνικών και των ευρωπαϊκών αγώνων, οπότε πρέπει συνεχώς να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του εκάστοτε παιχνιδιού“.

Για τον αγώνα με την Banvit Και την κατάσταση στον Δ’ Όμιλο του Eurocup: “Βρισκόμαστε σε καλή θέση στον όμιλό μας και όπως έχουν δείξει τα έως τώρα αποτελέσματα, κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη και κάθε αγώνας έχει τη δική του σημασία. Πάμε στην Τουρκία να παλέψουμε για το καλύτερο και ρίχνουμε το βάρος στο αμυντικό κομμάτι, το οποίο εν πολλοίς μας έχει χαρίσει τις τρεις νίκες που μετράμε έως τώρα στο Eurocup. Η Banvit έχει ικανότητα στο παιχνίδι ένας εναντίον ενός και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε ούτε λεπτό για να την κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ και να οδηγήσουμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε εμείς“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…