Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Χείρα βοηθείας σε όλους

Χείρα βοηθείας σε όλους

chatser paok

chatser-paok

Ο ΠΑΟΚ εκτός από αθλητικό σωματείο, αποτελεί και ένα κοινωνικό φαινόμενο. Ένα σωματείο το οποίο κοιτά και έξω από τις γραμμες του γηπέδου. Και αυτό το απέδειξε άλλη μια φορά.

Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ κάλεσε όλον τον κόσμο να στηρίξει τόσο την αιμοδοσία που διεξάγει η ΠΑΕ, όσο και τη συλλογή τροφίμων και ρούχων για όλους τους πρόσφυγες. Μάλιστα, όπως φαίνεται και στην κεντρική φωτογραφία του κειμένου, ο Ουίλιαμ Χάτσερ φορά ένα μπλουζάκι του ΠΑΟΚ το οποίο και γράφει: “Οπαδοί του ΠΑΟΚ όλα τα χρώματα είναι όμορφα ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ“.

Αναλυτικά:
Δεν είναι απλά το κοινωνικό μας πρόσωπο. Είναι το πραγματικό μας πρόσωπο, αυτό που καλούμαστε όλοι να παρουσιάσουμε και στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας, συμμετέχοντας στην Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την Πέμπτη 26/11 πριν από τον αγώνα ΠΑΟΚ – Καμπάλα για το Europa League (από τις 16:00 έως και τις 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τούμπας), αλλά προσφέροντας τρόφιμα και ρούχα για τους πρόσφυγες στην Ειδομένη.

Συμμετέχουμε στην Εθελοντική Αιμοδοσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, βοηθάμε και στην συλλογή των ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες (το Σάββατο 28/11 και ώρα 18:00 στον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Τούμπας, αλλά και στο «Παλατάκι», στη μπουτίκ της ομάδας μπάσκετ) και στηρίζουμε τη ημερίδα που διοργανώνουν οι Σ.Φ. ΠΑΟΚ τη Δευτέρα 23/11 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τούμπας ενάντια στο ρατσισμό“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…