Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Χημεία και διάρκεια”

“Χημεία και διάρκεια”

Papapetrou Panathinaikos Olympiacos

Papapetrou-Panathinaikos-Olympiacos

Μετά το “διπλό” στο Μιλάνο, ο Ολυμπιακός θέλει να πανηγυρίσει ακόμα ένα, αυτή τη φορά στην “καυτή” Πυλαία, ενάντια στον ΠΑΟΚ. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ανανεώνοντας το blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, στάθηκε στον παράγοντα κούραση και επεσήμανε ότι ζητούμενο για του Πειραιώτες είναι το χτίσιμο της “χημείας” και η μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοση.

Αναλυτικά το blog:

“Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα να έχουμε!

Ο Οκτώβριος ολοκληρώθηκε και για εμάς, δυστυχώς, δεν είχε θετικό πρόσημο όπως θα θέλαμε. Δεν πειράζει, όμως, καθώς ακόμη είναι νωρίς στη σεζόν και τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω, μόνο μπροστά.

Κόντρα στον Αρκαδικό και την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο παίξαμε καλά, παιχνίδι με το παιχνίδι εκτιμώ πως γινόμαστε και καλύτεροι, αλλά αυτά τα παιχνίδια πέρασαν και πλέον μπροστά μας υπάρχει η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα κόντρα σε έναν ιδιαίτερα υπολογίσιμο αντίπαλο. Γι’ αυτό και θα πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε στο Μιλάνο και να κοιτάξουμε μπροστά. Τώρα που σας γράφω αυτό το blog είμαι στο αεροπλάνο και επιστρέφουμε στην Ελλάδα, από το Μιλάνο.

Σε λίγες ώρες θα είμαστε και πάλι στο αεροδρόμιο μιας και ταξιδεύουμε για Θεσσαλονίκη. Αυτά τα συνεχόμενα ταξίδια είναι κουραστικά, για αυτό τον λόγο θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όσα μας ζητάει ο κόουτς καθώς θα υπάρχει κούραση και αυτό είναι λογικό. Ο ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα ισχυρός και δεν θα πρέπει να τους δώσουμε δικαίωμα να κάνουν το παιχνίδι τους μπροστά στο κοινό τους.

Για εμάς αυτή τη στιγμή το ζητούμενο είναι να βρούμε χημεία μεταξύ μας και διάρκεια στο παιχνίδι μας. Αυτό θα γίνεται κάθε ημέρα που περνάει μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια. Οι φίλαθλοι μας να είναι σίγουροι πως δίνουμε καθημερινά το 100% των δυνάμεων μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε ώσπου να φτάσουμε εκεί που πραγματικά θέλουμε και είμαι σίγουρος πως θέλουν και εκείνοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …