Κεντρική Ελλάδα Συνέντευξη “Χαίρομαι για τον Κώστα…”

“Χαίρομαι για τον Κώστα…”

2924fc7732c709b40f0696a202efb05e471fb22eb2b33dc767b9a17fc4c5fdbf large

papanikolaou-dorseyΗ ΑΕΚ υποδέχεται, αύριο (25/11, 19:00), τη Γαλατασαράι, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιούροκαπ. Σήμερα, δε, πραγματοποιήθηκε η Media Day ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης, με τον Τζόι Ντόρσεϊ να… ανοίγει τα “χαρτιά” του στο eBasket.gr.

Ο 31χρονος σέντερ, ο οποίος αγωνίσθηκε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού (Ιανουάριος – Νοέμβριος 2012), αναφέρθηκε στο ματς απέναντι στην “Ένωση“, στους “ερυθρόλευκους” και, δη, στον Βασίλη Σπανούλη, όπως και στον Κώστα Παπανικολάου.

Αναλυτικά:

Αναφορικά με το αυριανό παιχνίδι: “Είμαι βέβαιος πως ο αγώνας θα είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικός. Αναμφίβολα πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό ματς συγκριτικά με του πρώτου γύρου.

Η ΑΕΚ, άλλωστε, αγωνίζεται στην έδρα της κι η αυτοπεποίθησή της θα είναι στα ύψη, καθώς προέρχεται από ένα σερί νικών. Αυτοπεποίθηση, όμως, έχουμε κι εμείς. Το “διπλό” κόντρα στην Νταρουσάφακα, η οποία είναι επιπέδου Ευρωλίγκα, ενίσχυσε την ψυχολογία μας”.

Ο Αμερικανός άσος, μολονότι είχε σύντομο πέρασμα από τη χώρα μας, πανηγύρισε την κατάκτηση της Ευρωλίγκα (Κωνσταντινούπολη), αλλά και του Πρωταθλήματος (2012) με τους Πειραιώτες.

spanoulis-dorsey

Παρακολουθείς τον Ολυμπιακό; “Ωραία χρόνια. Στον Ολυμπιακό πέρασα όμορφα, ωστόσο, αποχώρησα κάπως απότομα. Φέτος, έχω παρακολουθήσει μόνον την εκτός έδρας αναμέτρησή τους με την Αρμάνι, όπου οι Πρίντεζης και Σπανούλης έκαναν τη διαφορά. Αχ, αυτός ο Σπανούλης… (γέλια). Πρόκειται για μία υψηλού επιπέδου ομάδα και, σίγουρα, όσο περνά ο καιρός θα βελτιώνεται περαιτέρω”.

Ο Τζόι Ντόρσεϊ, επίσης, γνωρίζει πολύ καλά τον Κώστα Παπανικολάου. Οι δυο τους, άλλωστε, συνυπήρξαν σε Ολυμπιακό (2012), Μπαρτσελόνα (2013-’14) και Χιούστον Ρόκετς (2014-’15). Ο θηριώδης σέντερ, μάλιστα, υπογράμμισε πως:

Χαίρομαι για τον Κώστα, καθότι, αν κι ήταν στην αναμονή για μεγάλο χρονικό διάστημα, υπέγραψε τελικά στους Νάγκετς. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, όπως κι ιδιαίτερα ταλαντούχος παίκτης. Η εργατικότητά του είναι φοβερή. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Συνέντευξη

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…