Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Χαρούμενοι για την πρωτιά”

“Χαρούμενοι για την πρωτιά”

Eleni Kafantari1

Eleni Kafantari1

Η Εθνική Γυναικών επέστρεψε από τη Βουλγαρία με μια επιβλητική νίκη και το 2/2 στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017. Η συνεργάτης του Κώστα Κεραμιδά στον “γαλανόλευκο” πάγκο, Ελένη Καφαντάρη, κατά την άφιξη της αποστολής στο “Ελ. Βενιζέλος“, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της για τον θρίαμβο της ελληνικής ομάδας και έδωσε σύνθημα συνέχεια και στο ντέρμπι με τη Ρωσία, τον ερχόμενο Φλεβάρη, στην Αθήνα.

“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που παρουσιαστήκαμε προετοιμασμένοι και για τα δύο παιχνίδια. Κάναμε ό,τι είχαμε πει και τα κορίτσια αντιμετώπισαν όπως είπαμε τις αντίπαλες. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε μια εκτός έδρας νίκη, βρισκόμαστε πρώτοι στον όμιλο και χαιρόμαστε για αυτό.

Τώρα έχουμε τον Φεβρουάριο τη Ρωσία, έναν πολύ δύσκολο αγώνα στην έδρα μας. Μέχρι τότε θα προετοιμαστούμε ακόμη καλύτερα από αυτά τα δύο παιχνίδια, με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και ελπίζω ότι θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα” σημείωσε αρχικά και κατέληξε:

“Τα κορίτσια είχαν πολύ μεγάλο ενθουσιασμό, καλή χημεία, έβγαλαν ενέργεια μέσα στο γήπεδο, η άμυνά μας ήταν πολλή καλή και παρά το γεγονός ότι είχαμε το τραυματισμό της Άρτεμις Σπανού ανταπεξήλθαμε στο έπακρο”.

Η Φαίδρα Σκιαδοπούλου, από την πλευρά του, επεσήμανε: “Νομίζω ότι δώσαμε το 100% και ακόμα παραπάνω των δυνατοτήτων μας. Υπήρχε ένας έντονος ενθουσιασμός. Θέλουμε πάρα πολύ αυτή την πρόκριση. Με νέο τιμ και τις παλιές παίκτριες που εντάχθηκαν και πάλι υπήρχε μεγαλύτερη θέληση για να το καταφέρουμε αυτό. Και νομίζω ότι δεν θα μπορούσαμε να έχουμε κάτι καλύτερο από αυτές τις δυο νίκες.

Καμιά μας δεν πίστευε αυτή τη διαφορά στο ματς με τη Βουλγαρία. Νομίζαμε ότι η Βουλγαρία είναι στα μέτρα μας και θα μας δυσκολέψει. Όλα, όμως, πήγαν καλά λόγω της προσπάθειας και της ομαδικότητας μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…