Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Χαρούμενες που είμαστε πάλι μαζί”

“Χαρούμενες που είμαστε πάλι μαζί”

afroditi kosma

afroditi kosmaΗ Εθνική γυναικών κοντράρεται το Σάββατο με την Ελβετία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017 και οι αθλήτριες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος προετοιμάζονται εν όψη της δύσκολης συνέχειας.

Μια εκ των αθλητριών μας, και παλαιό μέλος της Εθνικής, η Αφροδίτη Κοσμά μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για την προσπάθεια που γίνεται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αυτή η οικογένεια ξαναμαζεύτηκμε με νέο σκοπό και νέους στόχους για την πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ του 2017. Είμαστε χαρούμενες που βρισκόμαστε και πάλι εδώ και  φοράμε ξανά το εθνόσημο. Το παιχνίδι με την Ελβετία θα γίνει στην έδρα μας, στην πόλη της Χαλκίδας. Θα ήθελα με την ευκαιρία να προσκαλέσω να έρθει ο κόσμος να μας δει και να τον ευχαριστήσουμε”, ήταν τα λόγια της Κοσμά.

Στη συνέχεια έμπειρη φόργουορντ αναφέρθηκε στις δύο πρώτες αναμετρήσεις της Εθνικής σε αυτή τη φάση. “Είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσουμε την Ελβετία. Είναι μια σχετικά άγνωστη ομάδα για εμάς, όμως εμείς θα ακολουθήσουμε την πετυχημένη συνταγή. Πολλή καλή άμυνα και να βγάλουμε ενέργεια που θα μας δώσει ώθηση για την επίθεση. Θέλουμε νίκη το Σάββατο και το ίδιο θα επιδιώξουμε και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βουλγαρία“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…