Κεντρική Basket League Άρης “Χαμηλή ενέργεια και συγκέντρωση”

“Χαμηλή ενέργεια και συγκέντρωση”

priftis

priftisΟ Άρης υπέστη συντριβή στο Μαυροβούνιο από Μπουντούτσνοστ και ο κόουτς των “κιτρινόμαυρων”, Δημήτρης Πρίφτης σχολίασε το τι έφταιξε και η ομάδα του οδηγήθηκε σε μία τόσο οδυνηρή ήττα.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

“Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό. Η έλλειψη ενέργειας και συγκέντρωσης και η πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα από τον αντίπαλο ήταν η αιτία. Αυτά μας έκαναν να έχουμε κακή συγκομιδή επιθετικά, που ήταν κυρίαρχο πρόβλημα. Όταν δεν είσαι παραγωγικός τουλάχιστον να κρατήσεις στην άμυνα, αλλά βρέθηκε και η Μπουντούτσνοστ σε καλή μέρα, με πολύ καλό μακρινό σουτ. Έπαιξαν πιο δυνατά από μας. Είμαστε αδικαιολόγητοι και θα πρέπει να μην το επαναλάβουμε…”.

Ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι υποτιμήθηκε η Μπουντούτσνοστ και απάντησε: “Συνειδητά δεν πιστεύω ότι υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, δεν είμαστε τέτοια ομάδα. Ενστικτωδώς μπορεί κάποιοι να το θεώρησαν πιο εύκολο… Είχαμε χαμηλή ενέργεια και συγκέντρωση και μεγάλη αποφασιστικότητα και αναγκαιότητα ο αντίπαλος, που έπαιζε σήμερα ουσιαστικά νοκ άουτ παιχνίδι. Από το δεύτερο ημίχρονο δεν έχω κανένα παράπονο”.

Για το ότι στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε με πολλές αλλαγές είπε: “έτσι ένιωσα εκείνη τη στιγμή. Γενικώς κάναμε από τον πάγκο σήμερα τα πιο πολλά πράγματα από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι… Παίξαμε ζον πρες, άμυνες ζώνης, άμυνες ματς απ, κάναμε διάφορα… Αγωνιστήκαμε με ψυχή στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δυστυχώς δεν πιάσαμε τη διαφορά. Ο όμιλος είναι ρευστός, το ξέρουμε, δεν μπορείς να υποτιμήσεις καμία ομάδα… Ίσως εκεί που πήγε στους 12 πόντους πιστέψαμε και κάτι παραπάνω, αν δεν δεχόμασταν δύο καλάθια και βάζαμε ένα σουτ, αλλά είναι μάταιο να συζητάμε…”.

Για το αν έχει δεύτερες σκέψεις μετά από αυτό το παιχνίδι είπε: “Δεύτερες σκέψεις πάντα έχουμε, αλλά θα το κάνουμε εκ των έσω, θα δούμε τι έφταιξε, τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερο. Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι γιατί έχουμε ζήσει και πέρσι τέτοιες μεγάλες ήττες και το συστατικό ήταν η ηρεμία. Θα κάνουμε τη δουλειά μας και θα παίξουμε αυτό το παιχνίδι (με την ΑΕΚ)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…