Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Α' ΕΣΚΑΝΑ “Απογείωση” με Μητρόπουλο

“Απογείωση” με Μητρόπουλο

mitropoulos fountas

mitropoulos-fountas

Το νέο του μεταγραφικό απόκτημα ανακοίνωσε ο Μίλωνας, ο οποίος φέτος στοχεύει σε μεγάλα πράγματα, όντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Α’ ΕΣΚΑΝΑ.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης πραγματοποίησε μια ακόμα μεταγραφή από το πάνω ράφι, προσθέτοντας στο ρόστερ της τον πολύπειρο Άκη Μητρόπουλο, ο οποίος είχε τραυματιστεί την περσινή σεζόν στο παιχνίδι της Ένωσης Ιλίου με τον Κεραυνό στο Αίγιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Kαλωσορίζουμε και επίσημα στην ομάδα μας τον Άκη Μητρόπουλο, ένα παιδί που εκτός της τεράστιας ποιότητας που διαθέτει, έχει και έναν εξαιρετικό χαρακτήρα και είναι πρότυπο για όλα τα παιδιά μας.

Άκη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Μίλωνα. Τελευταίο αφήνω το ότι τα παιδιά μας καταλαβαίνουν σιγά σιγά τι σημαίνει Μίλωνας. Σε ένα γήπεδο που αγωνίζονταν 4 ομάδες της κατηγορίας μας ο κόσμος στην κερκίδα δεν ξεπερνούσε τα 100 άτομα, την στιγμή που εμείς την περασμένη βδομάδα με τον Πειραικό σχεδόν γεμίσαμε το κλειστό. Παιδιά παίζετε σε έναν μεγάλο σύλλογο και δείξτε το με την προσπάθεια σας, αλλά παράλληλα απολαύστε το. Επόμενο παιχνίδι με την Ελ. Μοσχάτου την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 στο γήπεδο μας. Έχω υποσχεθεί ότι κάθε βδομάδα θα πρέπει να είμαστε περισσότεροι. Μη με βγάλετε ψεύτη….‪#‎PameOposPalia‬“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Ιωνικός Νίκαιας: Επέστρεψε ο Λεκάκης (pic)

Παίκτης του Ιωνικού Νίκαιας ο Λεκάκης Κάτοικος Νίκαιας θα είναι για το υπόλοιπο της σεζόν …