Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Αγαπάμε την εθνική” (vid)

“Αγαπάμε την εθνική” (vid)

stavridou1

stavridou

Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε η Εθνική Ελλάδας Γυναικών, στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. Ο τεχνικος της ομάδας, Κώστας Κεραμιδάς, προετοιμάζει τις παίκτριές του για τους δύο πρώτους αγώνες της προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2017.

Η Ναυσικά Σταυρίδου, μίλησε μετά την επιστροφή της στην Εθνική, και τόνισε ότι αγαπά ιδιαίτερα την “γαλανόλευκη”. Παράλληλα, μίλησε για το 3×3 που αγωνίστηκε, αλλά και για τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Θα γίνω γραφική αν πω ότι λένε και λέμε όλες, αλλά είναι κάτι που ισχύει. Όλες έχουμε περάσει από τις μικρές Εθνικές, έχουμε αγαπήσει την Εθνική Ομάδα, είναι μεγάλη τιμή για όλες μας να φοράμε το εθνόσημο και να εκπροσωπούμε τη χώρα μας. Ταυτόχρονα, θα προσπαθήσουμε και να το ευχαριστηθούμε και να πάμε καλά στους αγώνες να νικήσουμε και σε αυτά τα δύο παιχνίδια και να έχουμε μια καλή συνέχεια“.

Για την εθνική 3×3: “Είναι πολυ διαφορετικό. Μπάσκετ το ένα, μπάσκετ και το άλλο, αλλά είναι σαν να μιλάμε για άλλο άθλημα. Είναι διαφορετικό. Η Εθνική Ομάδα, αυτή στην οποία βρισκόμαστε τώρα, είναι στόχος όλων των παικτριών και διακαής πόθος και δικός μου! Μακάρι να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα και να έχουμε μια καλή πορεία και καλή ομάδα“.

Για την Χαλκίδα: “Θέλουμε να έρθει ο κόσμος. Η Εθνική Ομάδα θέλει τη στήριξη του κόσμου και την αγάπη του για να νικήσουμε την Ελβετία πρώτα και να πάμε με καλή ψυχολογία και στη Βουλγαρία, για να διεκδικήσουμε μια δεύτερη νίκη εκεί. Σίγουρα είναι μικρό το διάστημα που έχουμε στη διάθεσή μας να προσαρμοστούμε και στο καινούριο προπονητή, αλλά και προερχόμενες όλες από διαφορετικές ομάδες και χώρες. Έχουμε 5-6 μέρες να προετοιμστούμε για να φανούμε έτοιμες. Είναι στα συν ότι παίζουμε εντός έδρας, αναζητώντας αυτό το πρώτο θετικό αποτέλεσμα“.

Για το αν τα καταφέρει η εθνική: “Θέλω να πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Βέβαια τα λόγια είναι καλό να μην τα λέμε έξω από το γήπεδο, αλλά μέσα στις γραμμές. Οπότε ας έρθει ο κόσμος να μας δει, να μας στηρίξει στη Χαλκίδα και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε“.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…