Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Αφιερωμένη στον Γιάννη”

“Αφιερωμένη στον Γιάννη”

Kostas

Kostas Mexas

Ευχαριστημένος και ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, παρά τα λάθη της, εμφανίστηκε ο Κώστας Μέξας στις δηλώαεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κηφισιά, τονίζοντας πως πρέπει να βελτιωθούν και άλλο στη συνέχεια, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στον τραυματία, Γιάννη Αθανασούλα.

“Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς όπως κι όλα τα παιχνίδια. Θεωρώ ότι η αντίδρασή μας εντός και εκτός παρκέ (εννοώ τον πάγκο) είναι το μεγαλύτερο κέρδος για μας . Επειδή ακόμα χτίζεται η νοοτροπία της ομάδας θεωρώ πως αυτό ήταν το πιο σημαντικό.

Το σκορ πήγε πολύ ψηλά. Κάναμε πολλά λάθη, δεν παίξαμε ακριβώς όπως θα θέλαμε. Το ματς κρίθηκε στο καλάθι του Ντίλαρντ. Πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε ανηφόρα μπροστά μας , να βελτιωθούμε και να προσαρμοστούν οι νέοι παίκτες. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στο Γιάννη Αθανασούλα (σ.σ. τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του αγώνα). Καλή συνέχεια στην Κηφισιά“.

Από πλευράς παικτών ο Τόνι Μέιερ ανέφερε: “Ήταν ένα δύσκολο ματς για 40 λεπτά. Το ξέραμε ότι είναι μια καλή ομάδα. Θέλαμε να παίξουμε καλή άμυνα και τα καταφέραμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…