Κεντρική Basket League Άρης “Ξανά στις κορυφαίες ομάδες”

“Ξανά στις κορυφαίες ομάδες”

aris mario boni

aris-mario-boni

Ένας παλιός γνωστός βρέθηκε στο Nick Galis Hall. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους και πιο αγαπητούς ξένους καλαθοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα του Άρη. Κατέκτησε δύο τίτλους ιδιαίτερα ξεχωριστούς, το Κύπελλο Κόρατς το 1997 και το Κύπελλο Ελλάδας το 1998.

Ο λόγος για τον… “τρελό Ιταλό“. Ο Μάριο Μπόνι, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και δε θα μπορούσε να μην επισκεφτεί το σπίτι του Άρη. Εκεί τον περίμεναν ο εντεταλμένος σύμβουλο της ΚΑΕ, Εμμανουήλ Λάσκαρης και το μέλος του Δ.Σ., Θωμάς Νικολός, με τον Ιταλό να ξεναγείται σε όλους τους χώρους.

Μάλιστα, ο παλαίμαχος παίκτης των “κιτρινόμαυρων”, όταν πληροφορήθηκε για τη νέα εποχή στην ομάδα, χάρηκε ιδιαίτερα κάτι το οποίο δήλωσε μετά την ξενάγησή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Μόλις ήρθα στην Θεσσαλονίκη απλά για να την επισκεφθώ γιατί την αγαπώ, αγαπώ τον Άρη και για αυτό ήρθα στο Αλεξάνδρειο.

Για εμένα η σημερινή μέρα ήταν μια μεγάλη έκπληξη γιατί ανακάλυψα ότι υπάρχει νέα διοίκηση, νέος ιδιοκτήτης που θέλει να κάνει τον Άρη όπως παλιά, μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος! Ήταν σπουδαία έκπληξη! Βρίσκομαι στο μουσείο του Άρη και η καρδιά μου χτυπά πολύ γρήγορα. Είμαι σίγουρος πως με τον νέο ιδιοκτήτη ο Άρης θα γίνει ξανά μια από τις καλύτερες ομάδες όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια σε όλους και θέλω να πω στους φιλάθλους της ομάδας… Αρειανάρα. Κάθε φορά που έρχομαι στην Θεσσαλονίκη και στο Αλεξάνδρειο είναι κάτι ξεχωριστό. Παρότι έχουν περάσει τόσα χρόνια, γιατί έπαιζα εδώ τις σεζόν 1996-97 και 1997-98, κάθε φορά που επιστρέφω στην Θεσσαλονίκη και σε αυτό το γήπεδο η καρδιά μου είναι κίτρινη. Είμαι πολύ χαρούμενος! Δεν έχω λόγια!“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…