Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Το κορυφαίο “πράσινο” παιχνίδι

Το κορυφαίο “πράσινο” παιχνίδι

kalathis diamantidis

kalathis-diamantidisΗ ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η Microsoft, τα PAOSHOP και η CD MEDIA παρουσίασαν τον “καρπό” της συνεργασίας τους σε μία λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στο χώρο των VIP του ΟΑΚΑ, με το συλλεκτικό πακέτο Xbox One BC Limited Edition NBA 2K16 να “κλέβει” την παράσταση.

Στο πακέτο περιλαμβάνονται συλλεκτική κονσόλα με το λογότυπο του Παναθηναϊκού (500GB), ένα ασύρματο χειριστήριο, καθώς και το παιχνίδι NBA 2K16 special edition.

giannakopoulosΤο “παρών” στην εκδήλωση έδωσε ο Παύλος Γιαννακόπουλος με τη γυναίκα του Δέσποινα Γιαννακοπούλου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Microsoft Hellas Πέγκυ Αντωνάκου, καθώς και όλη η ομάδα.

gist-jankovic

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, μάλιστα, δεν έχασαν την ευκαιρία να παίξουν μεταξύ τους.

djortzevic

Όσοι είχαν  παραγγείλει το συλλεκτικό πακέτο, το παρέλαβαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης από τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος έβαλε και την υπογραφή του.

diamantidis

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, δήλωσε: “Από τη στιγμή που μιλάμε καθαρά μπασκετικά , έχουμε συγκροτήσει μια πολύ ισχυρή ομάδα εργασίας και δεν μας αντιμετωπίζει καμία… άμυνα.

Αυτή η δυνατή σχέση μεταξύ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, της Microsoft, του PAOSHOP και της CD Media, δημιουργήθηκε από την ανάγκη όλων μας να αξιοποιήσουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας ώστε να προσφέρουμε στον κόσμο πρωτοποριακά προϊόντα και όχι μόνο. Τόσο ισχυρά brands δεν θα μπορούσαν παρά να δημιουργήσουν ένα καταπληκτικό προϊόν, όπως τη συλλεκτική κονσόλα που διατίθεται από το PAOSHOP και την οποία παρουσιάζουμε σήμερα.

Η Microsoft δεν είναι απλώς ένας πολύτιμος συνεργάτης που στηρίζει σημαντικά τις Ακαδημίες μας. Είμαστε φίλοι, έχουμε πολλά κοινά στοιχεία και συνεχώς θα… δημιουργούμε ιδέες και συνέργιες. Σήμερα είναι μόνο η αρχή.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους όσοι εργάστηκαν για την υλοποίηση και προώθηση αυτής της εξαιρετικής ενέργειας αλλά και προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον εμπνευστή και δημιουργό των PAOSHOP για τη στήριξή του και την εμπιστοσύνη που μας παρέχει”.

fotsis

Ο Θεοδόσης Μιχαλόπουλος, Διευθυντής Consumer Group δήλωσε: “Είμαστε πολύ περήφανοι, που σε συνεργασία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το PAOSHOP και τη CD Media, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό προϊόν, τη συλλεκτική κονσόλα Xbox One BC Limited Edition NBA 2K16, για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και τους λάτρεις του gaming.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί απόδειξη του κοινού μας στόχου με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σχετικά με τη στήριξη της χώρας μας αλλά και των νέων ανθρώπων, μέσω της καινοτομίας και του αθλητισμού, και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και στο μέλλον”.

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Φώτσης, πρόσθεσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία. Πιστεύω ότι είναι μία πολύ πρωτοποριακή ιδέα που είχαν, να λανσάρουν δηλαδή μία παιχνιδομηχανή σε μία έκδοση για τον Παναθηναϊκό.

Ξέρουμε πόσο θα αρέσει στα νέα παιδιά και πόσο ωραίο είναι να ασχολούνται με τα αθλητικά και με παίκτες Έλληνες. Εύχομαι να αγκαλιάσουν αυτή την κονσόλα και να τη χαρούν όσο πιο πολύ γίνεται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…