Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Τί ήθελε ο “Ταβού” στη Λάρισα;

Τί ήθελε ο “Ταβού” στη Λάρισα;

tavoulareas-kiriakos

Ο Ηλίας Καφφές έκανε λόγο για “εγκληματική οργάνωση“. Το τί και πώς θα κληθεί (έχει ήδη κληθεί από τον αρμόδιο Αθλητικό Εισαγγελέα) να το εξηγήσει. Όμως, υπάρχουν κι άλλα ανεξήγητα, για τα οποία πρέπει να δοθούν εξηγήσεις. Γιατί, αίφνης εμφανίστηκε στη Λάρισα το μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ, Κυριάκος Ταβουλαρέας, που μάλιστα μάζεψε κάποιους διαιτητές σε καφετέρια της πόλης και τους μίλησε.

Παράνομο δεν είναι, δικαίωμα καθενός να πηγαίνει σε οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα, σε όποια καφετέρια επιλέξει και να μιλά με όποιους θέλει. Όμως, όταν γίνεται Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας των Διαιτητών και ξαφνικά εμφανίζεται μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ, αναρωτιέμαι η Ομοσπονδία του μπάσκετ νιώθει ότι δεν παρεμβαίνει;

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, θεωρεί “ηθική” την παρουσία του μέλους της ΚΕΔ/ΕΟΚ στη Λάρισα; Γιατί κάποτε τιμωρούσαν διαιτητές επειδή έτυχε να τρώνε σε ένα ρεστοράν, μπήκε μέσα παράγοντας ομάδας κι έκαναν το… λάθος να τον χαιρετήσουν (παράλογο;).

Τώρα που ένα μέλος της ΚΕΔ από την Καλαμάτα, βρέθηκε στη Λάρισα (περαστικός;), που διάλεξε τη μέρα και τον τόπο για να συνομιλήσει με διαιτητές, είναι όλα καλώς καμωμένα; Σας φαίνεται προσπάθεια επηρεασμού ή τυχαίο γεγονός; Γιατί εμένα μου φαίνεται τόσο συμπτωματικό, όσο να κάθονταν στο απέναντι τραπέζι ο Πίτερ Παν με τον Πινόκιο.

Αν ήμουν στη θέση του Ηλία Καφφέ, θα ήμουν ευτυχισμένος, γιατί με τις χοντροκοπιές τους οι Ομοσπονδιακοί κάνουν αγώνα να τον δικαιώσουν.

Άσχετο: Όχι θέματα δεν μοίραζαν. Τσάμπα κόπο έκανε…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Φασούλας: «Να έχει το μπάσκετ γυναικών ίδιες ευκαιρίες και ευκολίες»

Παγκόσμια μέρα της γυναίκας η σημερινή και σε αυτό το πλαίσιο ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ…